Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Rulete

Vezi oferta noastra de rulete si alege-o pe cea potrivita nevoilor tale! Avem rulete pentru constructii, cadastru, amenajari interioare si uz casnic. Daca ai intrebari despre oricare produs din magazinul nostru online, suna-ne si vom fi bucurosi sa te ajutam!
45 de produse
45 de produse
Ordonează
Șterge toate
45 de produse
Ordonează

Numita si roata pentru masurat si metru pliant, ruleta se foloseste la masurarea distantelor de la cativa centimetri pana la cateva zeci de metri. Este un instrument foarte util, ce nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa, trusa de meserias, ori atelier. Ruleta este usor de folosit si poate ajuta la masurarea diferitelor suprafete atat in exterior, cat si in interior.

Un asemenea dispozitiv este format dintr-o panglica de otel sau panza infasurata pe un ax montat intr-o cutie. Ruleta este un instrument precis, care se poate utiliza in multiple domenii, cum sunt constructiile, amenajarile interioare sau competitiile sportive.
Cum alegi ruleta potrivita nevoilor tale?

  • Pentru masuratorile din gospodarie este recomandata o ruleta de 2 sau 3 metri.
  • Daca esti electrician sau lucrezi in amenajari interioare, alege o ruleta de cel putin 8 metri.
  • Pentru lucrarile de constructii sau cadastru, opteaza pentru o ruleta de cel putin 20 de metri.

Iti punem la dispozitie numeroase modele de ruleta, precum ruleta de 3m, ruleta de 20m, ruleta de 50m, ruleta pentru uz casnic, metru de tamplarie, ruleta din otel si ruleta magnetica. Plaseaza comanda online si iti trimitem produsele la orice adresa din Romania!

Categorii complementare: Accesorii pentru trasat