Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Trafaleti, role si accesorii

Daca esti in cautare de trafaleti, role si accesorii pentru a zugravi cu spor, consulta oferta de pe site-ul nostru! Aici gasesti o gama variata de produse potrivite atat proiectelor complexe, cat si celor mai simple. Daca ai intrebari, contacteaza-ne telefonic pentru consiliere!
174 de produse
174 de produse
Ordonează
Șterge toate
174 de produse
Ordonează

Trafaletul este o unealta cu care se zugravesc manual suprafete mari, cum sunt tavanele si peretii. Exista, insa, si modele de trafalete de dimensiuni mici (trafalet mic) pentru lucrari mai precise: trafalet decorativ, trafalet pentru colturi, usi, ferestre plinte sau mobila.
Cum alegi un trafalet?
Pentru pereti si tavane, alege un trafalet sau o rola:

  • cu peri scurti daca suprafata este neteda - pentru a da un aspect intins si uniform vopselei;
  • pentru lac in cazul in care se vor lacui suprafete deosebit de netede, precum lemnaria;
  • cu peri lungi daca suprafata este aspra sau putin in relief (cum este tencuiala nedriscuita si fibra de sticla) - pentru a umple cavitatile si a intinde vopseaua pe tot suportul.

Pentru mobila, colturi, plinte, usi sau ferestre, alege trafalete special create pentru vopsirea acestor suprafete. De pilda, un trafalet pentru colturi are un design care te ajuta sa vopsesti colturile unei incaperi fara a omite spatii.

Daca zugravesti peretii cu var lavabil, alege un trafalet pentru lavabila, iar daca iti doresti o zugraveala decorativa, achizitioneaza un trafalet cu model - exista pe piata o multime de trafalete cu model la preturi pentru toate buzunarele. 
De retinut

  • Inainte de a folosi trafaletul, trece-l peste o banda adeziva pentru a indeparta fibrele in suspensie. Poti, de asemenea, sa cureti rola cu apa si sapun.
  • Daca procesul de zugravire dureaza mai multe zile, pune trafaletul in vid, in plastic, pentru a-si pastra flexibilitatea.

In magazinul nostru online poti alege dintre sute de modele de trafalete profesionale, role si accesorii, precum trafalet pentru vopsea simpla, trafalet pentru vopsea lavabila, trafalet pentru lac, trafalet cu model, rola pentru zugraveli decorative si trafalet cu rezervor la pret accesibil. Comanda de pe MatHaus.ro si te bucuri de livrare specializata, la orice adresa din Romania!