Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează

Adezivi pentru mocheta, linoleum, PVC

11 produse
11 produse
Ordonează
Șterge toate
Regular Home Alt
În stoc
Empty Star Icon Empty Star Icon Empty Star Icon Empty Star Icon Empty Star Icon
Solid Star Icon Solid Star Icon Solid Star Icon Solid Star Icon Solid Star Icon
(1)
10899 lei/buc.
11 produse
Ordonează

Orice proiect de constructie sau de reamenajare presupune sa folosesti materiale si accesorii de inalta calitate, in asa fel incat sa obtii un rezultat pe masura. Acelasi lucru este valabil si pentru pardoseala ta, indiferent daca aplici mocheta, linoleum sau PVC. De aceea, pe mathaus.ro ti-am pregatit o varietate de adezivi la pret accesibil, care sa iti vina in ajutor. Opteaza pentru produsele preferate, iar noi ne ocupam de livrarea acestora la tine acasa.

Cum alegi adezivul de mocheta potrivit?

Acest articol este utilizat pentru a acoperi suprafete precum ciment, gips, placajul fibrolemos, pregatind substratul in vederea aplicarii mochetei textile sau cauciucate. Adezivul de mocheta se poate folosi doar in interior. 

Cand cauti adezivull potrivit, iti recomandam sa fii atent la cantitatea disponibila. Astfel, pe site-ul nostru ai posibilitatea de a selecta adezivi la 1 kg si pana la 15 kg.

Cum folosesti adezivul de linoleum?

Inainte de aplicarea adezivul, iti recomandam sa te asiguri ca pardoseala este curata, lipsita de rugina, ulei, grasimi ori crapaturi. De asemenea, nu trebuie sa uiti de amorsa sau de tratamentul de nivelare, daca s-au constatat denivelari ori suprafete inegale.

In general, cand vine vorba de acest material disponibil sub forma de rola sau dale, adezivul se va aplica folosind mistria cu dinti de tip B1. Adezivul de linoleum se aplica pe podea si se lasa la uscat timp de aproximativ 5 de minute. Apoi, poti aseza rola cu grija, exercitand presiune pentru a evita formarea bulelor de aer. In mai putin de o ora, vei remarca intarirea adezivului.

De ce sa optezi pentru adeziv de covor PVC?

Acest produs este usor de aplicat si compatibil cu incalzirea prin pardoseala. De asemenea, poti monta adezivul de covor PVC folosind mistrie cu dinti tip A2, iar ulterior suprafata se lasa la uscat timp de aproximativ 10-20 de minute. Vei constata cum articolul va crea un strat rezistent si aderent.

Optand pentru produsele de pe mathaus.ro, te vei putea bucura de utilizare si aplicare usoara, dar si de rezistenta in timp. Pe site-ul nostru gasesti adezivi pentru mocheta, linoleum ori covoare PVC, care sa iti permita reusita proiectului. 

In plus, ai posibilitatea de a plati online sau in numerar, la livrare, dar si prin ordin de plata, ori in rate. Echipa noastra specializata iti sta la dispozitie cu sfaturi si recomandari, pentru a selecta produsele potrivite.