Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre
Filtrează
Ordonează

Silicon sanitar

Dupa ce ai montat toate sanitarele din baie, este nevoie sa mai parcurgi o etapa astfel incat succesul proiectului sa fie garantat. Acest pas presupune aplicarea siliconului sanitar, care va consolida intreaga ta munca. Pe mathaus.ro ai posibilitatea de a selecta produsul potrivit pentru lucrarea ta, astfel incat sa obtii rezultatul dorit. Daca nu esti sigur ce sa alegi, echipa noastra iti sta la dispozitie cu sfaturi si recomandari.
39 produse
39 produse
Ordonează
Șterge toate
Toamna Ofertelor de Treabă
home În stoc
1551  Lei/Buc.  > mai ieftin cu 10%
1390 Lei/Buc.
39 produse
Ordonează

Siliconul sanitar are un grad mare de elasticitate, avand un continut ridicat de acid acetic, permitandu-i si o intarire rapida, in doar 10 minute de la aplicare. In acelasi timp, contine fungicid care impiedica formarea mucegaiurilor si are rezistenta la actiunea razelor UV. In acest fel, poate fi aplicat si in zonele unde ajunge lumina soarelui.

Cum alegi siliconul sanitar potrivit?

Zonele unde trebuie aplicat siliconul sanitar sunt cele predispuse la un contact indelungat cu apa. Iti recomandam sa optezi pentru culoarea potrivita pentru imbinarile pe care le vei etanseiza. 

Etapele aplicarii siliconului sunt:

  • zona de interes este curatata initial cu un spaclu, iar apoi se aplica benzi adezive de hartie, pentru a delimita rosturile;
  • se desface tubul din partea superioara si se insurubeaza dispozitivul conic de dozare; 
  • se aplica siliconul apasand maneta dispozitivului; 
  • cu ajutorul unei manusi, se indeparteaza surplusul de silicon aplicat;
  • dupa 3 minute de la aplicare, se pot inlatura benzile adezive de hartie.

Pe mathaus.ro ai posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de produse, inclusiv silicoane sanitare. Iti asiguram livrarea comenzii la orice adresa din tara, oferindu-ti si posibilitatea de a plati online sau in numerar, la livrare, dar si prin ordin de plata, ori in rate.