Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre
Filtrează
+ Vezi toate opțiunile
+ Vezi toate opțiunile
+ Vezi toate opțiunile

Prize

203 de produse
203 de produse
Ordonează
heart
-10%
home În stoc
(0)
2350  Lei/Buc.  > mai ieftin cu 10%
2115  Lei/Buc.
203 de produse
Ordonează

Prizele potrivite nu tin doar de domeniul practic, ci aduc si o componenta estetica locuintei, in functie de unde sunt amplasate si de modelul acestora. Cu totii cunoastem priza simpla, clasica, dar exista multe alte produse din aceasta gama care iti pot aduce avantaje suplimentare.

Prizele duble au o functionalitate sporita, intrucat permit conectarea a inca unui dispozitiv electronic sau a unui prelungitor si sunt ideale pentru spatii in care e necesar sa fie conectate mai multe aparate in acelasi timp. 

Prizele triple prezinta o utilitate si mai mare, fiind foarte practice mai ales in spatiile de birouri, unde lucreaza mai multe persoane in acelasi loc, dar si in spatiile industriale, unde e nevoie de conectarea mai multor aparate simultan. Nu doar atat, dar elimina si riscul suprasolicitarii sistemului electric cu prea multe prelungitoare.

Prizele modulare, realizate in conformitate cu standardul italian, au avantajul ca permit utilizarea mai multor tipuri de aparate. Pentru a le instala, dozele din perete trebuie inlocuite cu unele compatibile.

Nu in ultimul rand, prizele incastrate sunt cele care pot fi integrate in perete sau in obiecte de mobilier, pentru a crea un finisaj mai discret si mai suplu. Spatiile de birouri, salile de conferinta si salile care pot fi inchiriate din regimul hotelier pot beneficia de o astfel de solutie eleganta care imbina aspectul practic cu cel estetic.