Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Automatizari: relee, contactori, butoane

Pentru ca instalatia electrica sa fie completa, ai nevoie de cateva accesorii importante. Iti oferim consultanta de specialitate pentru a alege relee potrivite, lampi de semnalizare si contactori pentru reteaua electrica de acasa sau de la birou. Nu uita ca orice comanda beneficiaza de transport specializat, pentru ca produsele de care ai nevoie sa ajunga la tine rapid si sigur.
62 produse
62 produse
Ordonează
Șterge toate
62 produse
Ordonează

Care sunt accesoriile esentiale pentru instalatia electrica?
Siguranta si buna functionare a retelei electrice este data de accesoriile folosite si de modul in care sunt montate. Iata care sunt accesoriile de care ai nevoie pentru orice instalatie electrica:

  • Relee. Releele pot fi de mai multe tipuri. Noi ti le prezentam pe cele mai des utilizate:

- Relee digitale de tensiune, destinate deconectarii si pornirii automate a tensiunii, daca aceasta creste peste limitele setate de utilizator. 
- Relee care au comutator automat de faza si protectie tensiune sunt folosite pentru a proteja echipamentele monofazate de oscilatiile de tensiune.
- Relee pas cu pas, o solutie avantajoasa pentru realizarea instalatiei electrice, care reduce costurile acesteia si care o face mai usor de expandat.

  • Lampa de semnalizare. O lampa de semnalizare este un indicator luminos care se utilizeaza pentru a controla circuitele electrice in constructiile aflate in faza a treia de lucru si in spatiile industriale. 
  • Buton de comanda. Un buton de comanda se foloseste pentru a porni și a închide circuitele electrice.
  • Comutator cu came. Un comutator cu came este accesoriul folosit pentru conectarea si deconectarea circuitelor electrice de curenti nominali. Se alege in functie de amperajul acestor curenti (ex: 16 A, 25 A etc.)
  • Contactor sau bloc contact. Rolul unui contactor sau a unui bloc contact consta in a suporta, stabili si intrerupe curenti in conditii normale de exploatare a circuitelor electrice, inclusiv curentii de suprasarcina. 

Cum alegi cele mai potrivite accesorii pentru o instalație electrica?
Ai nevoie de o multime de lucruri pentru ca proiectele tale de amenajare sa aiba succes. Te intereseaza sa afli mai multe detalii despre produsele noastre din categoria de accesorii pentru instalatia electrica? Operatorii nostri iti vor oferi consultanta telefonica.