Setări personalizate Accept toate cookie-urile

Vânzări

0374 012 345

30 SECUNDE
Timpul mediu de preluare

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Stabilizatoare tensiune

13 produse
13 produse
Ordonează
Șterge toate
13 produse
Ordonează

Cand vrei ca aparatura electrica din casa sa nu aiba de suferit de pe urma unei pene de curent sau iti doresti ca activitatea ta la calculator sa nu fie intrerupta, consulta gama noastra de stabilizatoare de tensiune si UPS. In magazinul MatHaus gasesti produse de calitate pe care le livram in toata tara intr-un timp scurt.

Intreruperile repetate de curent electric sunt complet neplacute. Pe langa faptul ca nu mai poti sa-ti desfasori activitatea pe care o derulai, aparatura casei poate avea de suferit. 

Un stabilizator de tensiune montat in tabloul electric detecteaza variatiile de tensiune si protejeaza instalatia electrica de interior, cat si electronicele si electrocasnicele conectate la retea.

Ce este un stabilizator de tensiune?

Un stabilizator de tensiune este un dispozitiv care are rolul de a preintampina fluctuatiile de tensiune. Acesta pastreaza valorile de tensiune electrica la un nivel constant. 
In felul acesta, un stabilizator de tensiune pentru toata casa previne posibila defectiune a unuia dintre obiectele electrocasnice si electrice ale locuintei. 
De exemplu, in timpul iernii, din cauza vremii, pot aparea mai des intreruperi de curent electric. Un stabilizator de tensiune pentru centrala termica se poate dovedi astfel o investitie inteligenta, pentru a avea in locuinta caldura si apa calda fara probleme.

Ce tipuri de stabilizatoare de tensiune exista?

  • stabilizator de tensiune cu releu - potrivit pentru toate tipurile de electrocasnice precum calculator, televizor, aparat de radio (nerecomandat in cazul electrocasnicelor cu motor, de exemplu frigider);
  • stabilizator de tensiune cu servomotor - recomandat pentru aparatele cu motor - frigider, congelator, aer conditionat, masina de spalat;

Ce putere are un stabilizator de tensiune?

Este important sa cunosti puterea stabilizatorului de tensiune. Vei intalni:

  • stabilizator tensiune 500VA/300W
  • stabilizator tensiune 1000VA/600W
  • stabilizator tensiune 3000VA/1800W
  • stabilizator tensiune 5000VA/3000W
  • stabilizator tensiune 10000VA/6000W

Ce este un UPS?

Un UPS (Uninterruptible Power Supply) are rolul de a permite functionarea computerului tau, in ciuda unei intreruperi de curent sau a unei fluctuatii de tensiune. In felul acesta, te asiguri ca ai salvat documentul la care lucrai si poti continua sa iti desfasori activitatea. Prin urmare, un UPS functioneaza ca o baterie de rezerva.

In magazinul MatHaus ai produse variate. Fie ca iti doresti un stabilizator de tensiune potrivit schemei electrice, generator electric sau UPS, poti plasa comanda online si scapi de grija drumului in magazin. In plus, specialistii nostri iti ofera consiliere telefonica, pentru ca tu sa alegi in cunostinta de cauza.