Setări personalizate Accept toate cookie-urile

Vânzări

0374 012 345

25 SECUNDE
Timpul mediu de preluare

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Amorse pentru hidroizolatii

16 produse
16 produse
Ordonează
Șterge toate
truck Livrare Specializată
home În stoc
(1)
27000 lei/cut.
truck Livrare Specializată
home Stoc epuizat
24300 lei/cut.
truck Livrare Specializată
home Stoc epuizat
10647 lei/buc.
truck Livrare Specializată
home Stoc epuizat
32844 lei/buc.
16 produse
Ordonează

Iti punem la dispozitie o gama larga de amorse pentru hidroizolatii! Poti opta pentru solutii ce pot fi aplicate pe diferite suprafete orizontale sau verticale, precum beton, BCA, caramida, mortar, tencuiala sau membrana bituminoasa. Plaseaza comanda online, iar noi iti livram produsele in siguranta, la orice adresa din Romania.

Ce este amorsa pentru hidroizolatie?

Amorsa pentru hidroizolatii este o solutie care se foloseste ca produs complementar, impreuna cu materialul (mortar, membrana bituminoasa s.a.), pentru izolarea unei suprafete exterioare sau interioare. Se utilizeaza de obicei pe suporturi cimentoase absorbante, tencuiala, zidarie si sape.

Rolul amorsei este acela de a obtine o hidroizolatie stabila, cu aderenta corespunzatoare. Elimina efectele prafului si a porozitatii stratului suport si acopera micro-fisurile. Totodata, ofera un grad bun de izolatie impotriva umezelii, iar produsele destinate pentru exterior sunt rezistente la ploaie. 

Amorsa bituminoasa sau cu rasini sintetice

In functie de compozitie, amorsa poate fi simpla (pe baza de rasini sintetice) sau bituminoasa (pe baza de bitum). Acestea pot fi folosite la interior, exterior sau in aplicatii indiferent de mediu. Se pot aplica pe suprafete uscate si umede, dar nu acoperite de apa. 

Amorsa simpla pentru perete sau pardoseala se va usca in aproximativ 4 ore, iar cea bituminoasa intre 30 si 60 de minute, sau mai mult daca suportul este mai putin absorbant. Daca optezi pentru amorse rapide pe baza de bitum, timpul de uscare este de numai 10-25 de minute.

Cum se aplica amorsa pentru hidroizolatii?

Amorsa se aplica inainte de montarea placarilor, a sapelor autonivelante, a membranei bituminoase sau a acoperirilor. Deoarece este lipicioasa dupa aplicare si uscare, aceasta lipeste materialul hidroizolator pe stratul suport. Se intinde cu trafaletul sau cu pensula, pentru a acoperi cat mai bine suprafata, a inchide porii si a ingloba praful. De asemenea, unele produse pot fi aplicate prin pulverizare. 

Inainte de aplicarea amorsei, curata stratul suport de praf, grasimi si impuritati si astupa fisurile. Amesteca manual compozitia si, in functie de substrat si de recomandarile producatorului, aceasta poate fi diluata cu apa. Daca este necesar, pot fi aplicate 2 straturi.

Pe site-ul nostru gasesti o gama variata de amorse, precum amorsa bituminoasa si amorsa pentru perete. Daca ai intrebari despre produse, ori nu stii ce sa alegi, suna-ne si te ajutam cu drag! In plus, iti oferim asistenta pentru plasarea comenzii online si ne asiguram ca aceasta ajunge repede la orice adresa din tara. 

Categorii complementare: Hidroizolatii lichide , Mortar hidroizolant