Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre
Filtrează
Ordonează

Profile de trecere

Profile de trecere de diverse modele, cu si fara diferenta de nivel la MatHaus. Acestea sunt necesare in proiectele de finisaje si amenajari interioare. Iti punem la dispozitie o gama variata de produse de calitate, la preturi avantajoase. Comanda online si iti facem livrarea la orice adresa din Romania. Ai posibilitatea de a plati si in RATE!
335 de produse
335 de produse
Ordonează
Șterge toate
335 de produse
Ordonează

Profilele de trecere sunt denumite si treceri, praguri sau profile de pardoseala. Se monteaza la trecerile dintre parchet, gresie, piatra naturala, linoleum, mocheta sau orice combinatie a suprafetelor. Specialistii nostri te vor ajuta sa alegi produsele potrivite lucrarii tale.
Care este rolul profilelor de trecere?
Un profil de trecere are rolul de a acoperi rostul ramas intre doua suprafete in urma placarii podelei. Pe langa aceasta tranzitie eleganta, profilele rezolva si diferente de nivel intre suprafete. Acestea se pot monta atat in timpul placarii, cat si ulterior, in cazul in care rosturile inestetice sau denivelarile sunt vizibile abia la finalul lucrarii.

In magazinul nostru online gasesti profil de trecere din aluminiu, profil de trecere pentru gresie sau parchet, profile de trecere pentru parchet cu diferenta nivel.