Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Profile de trecere

Atunci cand lucrezi la un proiect de finisaje si amenajari interioare, printre accesoriile de care ai nevoie pentru pardoseala se numara si profilele de trecere. La Mathaus iti punem la dispozitie o gama variata de profile de trecere de calitate, la preturi avantajoase. Comanda produsele potrivite lucrarii tale si noi ti le aducem oriunde in tara, in conditii optime.
321 de produse
321 de produse
Ordonează
Produse pe pagină
321 de produse
Ordonează
Produse pe pagină

Profilele de trecere sunt denumite si treceri, praguri sau profile de pardoseala. Se monteaza la trecerile dintre parchet, gresie, piatra naturala, linoleum, mocheta sau orice combinatie a suprafetelor. Specialistii nostri te vor ajuta sa alegi produsele potrivite lucrarii tale.
Care este rolul profilelor de trecere?
Un profil de trecere are rolul de a acoperi rostul ramas intre doua suprafete in urma placarii podelei. Pe langa aceasta tranzitie eleganta, profilele rezolva si diferente de nivel intre suprafete. Acestea se pot monta atat in timpul placarii, cat si ulterior, in cazul in care rosturile inestetice sau denivelarile sunt vizibile abia la finalul lucrarii.

In magazinul nostru online gasesti profil trecere aluminiu, profil trecere gresie parchet, profil trecere parchet, profil trecere parchet cu diferenta nivel si profil trecere diferenta nivel.