Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Suporturi TV

7 produse
7 produse
Ordonează
Șterge toate
7 produse
Ordonează

Descopera gama noastra de suporturi TV inovatoare, concepute pentru a economisi spatiu si a transforma orice amenajare intr-o experienta moderna si functionala. 

Alege suporturi TV in functie de greutate

In alegerea unui suport TV pentru perete sau tavan, greutatea este un factor esential de luat in considerare. La Mathaus, suntem dedicati furnizarii solutiilor potrivite pentru toate nevoile tale. Oferim o gama variata de echipamente audio-video si suporturi pentru televizoare concepute pentru greutati diferite. 

Pentru televizoarele usoare, cu o greutate de pana la 10-15 kg, avem suporturi TV fixe sau reglabile usoare, compacte si discrete. Acestea se potrivesc in orice incapere unde vrei sa pastrezi aspectul aerisit. 

Pentru televizoarele cu greutate mare, de pana la 60 kg, iti punem la dispozitie suporturi pentru televizor cu structura metalica usor de instalat. 

Asigura-te ca suportul TV ales este compatibil si cu dimensiunea aparatului, fie ca este vorba despre LCD, LED, plasma sau monitor. 

Tipuri de suporturi TV in oferta Mathaus

La Mathaus, suntem dedicati oferirii unei game variate de suporturi TV. Astfel, poti alege dintre mai multe optiuni, in functie de factori precum posibilitatea de reglare, material si compatibilitate VESA:

  • suporturi TV fixe si reglabile, care permit ajustarea unghiului si pozitiei, pentru o vizionare optima;
  • suporturi metalice sau din sticla;
  • suporturi TV pentru diferite standarde VESA (100, 200 sau 400 mm). 

Ce inseamna standardul VESA?

VESA reprezinta un set de standarde industriale care reglementeaza montarea ecranelor, monitoarelor si televizoarelor pe suporturi de perete. A fost dezvoltat pentru a asigura compatibilitatea intre dispozitivele de afisare si suporturile pe care sunt montate. 

Concret, standardul VESA specifica distanta si pozitia gaurilor de montare de pe spatele dispozitivului de afisare. Este important sa alegi un suport TV cu aceeasi dimensiune VESA ca a televizorului sau monitorului tau pentru o montare sigura si stabila. 

Suport TV pentru tavan

Pentru a economisi spatiul, poti opta pentru un suport TV pentru tavan. Acesta este realizat dintr-o structura metalica rezistenta si poate sustine televizoare sau monitoare cu o greutate de pana la 35 kg, oferind flexibilitate in alegerea echipamentului audiovizual. Acest tip de suport pentru televizor permite rotatia la 360 de grade si inclinarea la 15 grade, pentru gasirea celui mai bun unghi de vizionare. 

Pentru a face montajul cat mai usor posibil, toate accesoriile necesare sunt incluse in pachet. Vei putea instala suportul TV pe tavan fara prea mult efort. 

Descopera gama noastra variata de suporturi TV, proiectate pentru a aduce eleganta, functionalitate si economie de spatiu in locuinta ta. La Mathaus, avem optiuni de suporturi TV la preturi accesibile. Suntem bucurosi sa oferim livrare in toata tara, astfel incat sa ai acces la suporturi TV pentru perete sau tavan oriunde te-ai afla. Poti conta pe echipa noastra de specialisti pentru a te ghida si a te ajuta sa faci cea mai buna alegere pentru nevoile tale!