Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre
Filtrează
Ordonează

Linoleum - covor PVC

49 de produse
49 de produse
Ordonează
Șterge toate
49 de produse
Ordonează

Linoleumul reprezintă o alegere excelentă pentru finisarea pardoselilor, mai ales în camere cu cu trafic mediu, predispuse zgârieturilor și murdăririi frecvente. Utilizarea unui covor PVC garantează curățare rapidă, întreținere rentabilă și durabilitate. 

Este linoleumul sigur pentru casa mea?

Uleiul de in este principalul ingredient care intră în compoziția linoleumului, acesta este un material ecologic extrem de benefic pentru mediul înconjurător. Fiind biodegradabi,l va avea nevoie de izolare absolută atunci când este folosit în camere cu umiditate și contact cu apa, de exemplu, în baie.

Spre deosebire de alte tipuri de pardoseli, linoleumul nu are unghiuri drepte/rosturi in care sa se aduna impurități, praf etc, fiind mai igienic și mai ușor de curățat. Este ideal pentru a acoperi suprafețele din bucătărie, permițând curațarea rapidă și eficientă.

Imediat după aplicare mirosul uleiului de in va fi sesizabil, dar după aerisirea corectă a spațiului acesta nu va mai fi prezent. Atunci când este instalat corect, linoleumul poate fi extrem de durabil și poate fi mai rezistent decât alte tipuri de pardoseală.

Pretul avantajos îl recomandă pentru proiectele tale, mai ales atunci când ai o suprafață amplă de acoperit. Gama largă de modele și culori te va ajuta să alegi cea mai bună variantă pentru spațiul la care lucrezi. Poate fi o opțiune bună și pentru finisarea pardoselilor în spațiile de birou și cele comerciale, atâta timp când tranzitul este unul mediu iar întreținerea acestuia se face corect.

Cum se instalează linoleumul?

Pentru ușurința folosirii poți opta pentru un covor PVC autocolant. După ce ai stabilit zona ce trebuie acoperită, vei elimina folia protectoare și vei plasa produsul direct pe suprafața dorită. 

Dacă vrei mai mult control decât îți oferă foliile autoadezive, poți opta pentru metraj clasic de linoleum care necesita adeziv special pentru lipire. Pentru aceasta vei avea nevoie de burete pentru eliminarea bulelor de aer, profil metalic pentru eliminarea bulelor de aer si spaclu cu zimti.
 

Categorii complementare: Adezivi pentru mocheta, linoleum, PVC