Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Masini de tuns iarba si accesorii

Iti punem la dispozitie numeroase modele de masini de taiat iarba performante si simplu de utilizat, pentru ingrijirea si intretinerea curtilor si gradinilor. Alege o masina de tuns iarba, iar noi o vom pregati si livra la timp, la orice adresa din tara. Poti plati cu cardul, in rate.
25 produse
25 produse
Ordonează
Șterge toate
home Stoc epuizat
(1)
29591 Lei/Buc.
25 produse
Ordonează

Pentru a-ti ingriji gazonul asa cum se cuvine si a te bucura de o curte bine intretinuta, alege o masina de tuns de calitate, care sa se plieze perfect pe nevoile tale. Aceste aparate au fost create pentru mai multe sarcini si folosesc mecanisme diferite de functionare.
Ce tipuri de masini de tuns iarba exista pe piata?

  • Cu cilindru - este un aparat de tuns iarba ale carui lame se rotesc vertical si reteaza firele de iarba, similar unei foarfece. Aceste dispozitive pot fi manuale, electrice sau pe benzina si sunt recomandate pentru a taia gazonul foarte scurt si pentru suprafetele drepte.
  • Rotative - un tip de cositoare iarba prevazut cu lame ce se rotesc in jurul unui ax, sectionand firele de iarba exact cum ar face o coasa. Astfel de modele sunt versatile si pot fi utilizate pe terenurile cu denivelari, cum sunt multe curti. Masinile rotative pot fi manuale, electrice sau pe benzina.

Cum alegi masina de tuns iarba in functie de alimentare?

  • Manuala - lamele sunt actionate manual prin impingerea utilajului. Acest aparat este potrivit pentru suprafete netede, de mici dimensiuni, deoarece este propulsata doar de forta umana. 
  • Electrica - functioneaza pe baza de curent electric, taie iarba rapid, ceea ce o face potrivita pentru suprafete de dimensiuni medii. Trebuie, insa, sa te asiguri ca ai o priza la indemana atunci cand o folosesti, ori poti apela la prelungitoare protejate impotriva umezelii.
  • Benzina - are o putere mai mare decat cea manuala si electrica, fiind recomandata pentru suprafete de mari dimensiuni. Aceste modele nu necesita cablu de alimentare, oferind libertate de miscare. 
  • Cu acumulatori - este alimentata tot pe baza de curent electric, diferenta fiind ca acumulatorii se incarca inainte de utilizarea dispozitivului, neavand nevoie de priza. Este o optiune care iti ofera libertate de miscare, dar nu toate produsele din aceasta categorie au suficienta autonomie pentru tunderea intregii peluze.

Descopera oferta noastra si opteaza pentru o masina de tuns gazon si accesorii la un pret avantajos. Gama diversificata cuprinde produse precum masina de tuns iarba pe benzina, masina de tuns iarba electrica, manuala si cu acumulatori. Acest dispozitiv te ajuta sa economisesti timp, energie si sa ai un gazon impecabil. Suna-ne daca ai intrebari si te vom ajuta cu placere.