Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează

Usi pliante

15 produse
15 produse
Ordonează
Șterge toate
Regular Home Alt
Stoc epuizat
Empty Star Icon Empty Star Icon Empty Star Icon Empty Star Icon Empty Star Icon
Solid Star Icon Solid Star Icon Solid Star Icon Solid Star Icon Solid Star Icon
(2)
21900  lei/buc.
20800 lei/buc.
Regular Home Alt
Stoc epuizat
21900  lei/buc.
20800 lei/buc.
Regular Home Alt
Stoc epuizat
27900  lei/buc.
26500 lei/buc.
Regular Home Alt
Stoc epuizat
Empty Star Icon Empty Star Icon Empty Star Icon Empty Star Icon Empty Star Icon
Solid Star Icon Solid Star Icon Solid Star Icon Solid Star Icon Solid Star Icon
(1)
32900 lei/buc.
15 produse
Ordonează

Comandă uși pliante pe Mathaus.ro, pentru a transforma complet aspectul locuinței tale. Alege o ușă armonica pentru cămară sau debara atunci când te confrunți cu lipsa spațiului, pentru a rezolva problema încăperilor înguste. Alege modelul tău preferat din oferta noastră, iar echipa noastră îți va trimite produsele acasă sau pe șantier, prin flota proprie de camioane sau prin curierii parteneri. Sună-ne și echipa noastră te va ajuta cu sfaturi specializate! 

Dacă îți dorești să schimbi aspectul casei tale sau cauți soluții de amenajare a spațiilor mici, cheia stă în achiziționarea unor uși tip acordeon sau uși pliante. Acestea se potrivesc de minune în bucătării, holuri sau debarale. Astfel, rămâne loc suficient pentru a aranja mobila, fără să îți faci griji că nu se va deschide ușa, fiind varianta optimă atunci când camera nu permite deschiderea clasică. Însă, acest tip de uși nu se potrivesc doar în spațiile mici, ci arhitecții le recomandă în absolut orice tip de încăpere, ușile evantai fiind o alegere din ce în ce mai populară. 

Ușile pliabile din oferta Mathaus.ro sunt realizate din PVC rigid de calitate și poți regăsi modele diverse, care se potrivesc oricărui stil și design din casa ta. Materialul nu este toxic și vine într-o serie de nuanțe diferite sau imitații de lemn, integrându-se cu succes în orice casă.

Ușile rabatabile delimitează cu succes încăperile și pot fi folosite și în spațiile comerciale sau birouri, deoarece sunt foarte ușor de integrat în orice tip de amenajare. Sunt o alternativă calitativă la ușile clasice, fiind folosite și pentru separarea optică a zonelor pentru gătit, a dressing-ului, a zonelor de depozitare sau în dormitor.

Pe lângă faptul că sunt atât de versatile, ușile pliabile au o serie de avantaje, ce nu trebuie neglijate.

Ușile de tip acordeon sunt foarte ușor de montat și de întreținut. Tot ce ai nevoie atunci când montezi o ușă pliantă este o bormașină, împreună cu diblurile și suruburile potrivite, în funcție de materialul în care se va prinde ușa. Ușa se poate curăța cu ușurință, folosind o cârpă sau lavetă neabrazivă și soluțiile obișnuite.

Ușile pliante sunt alegerea principală atunci când vrei să economisești spațiu sau pur și simplu vrei să ai niște încăperi cât mai bine organizate. Datorită deschiderii lor de tip acordeon, în lateral, nu ocupă deloc spațiu atunci când sunt lăsate deschise. Se acționează foarte ușor datorită închiderii cu magnet și, adițional, pot fi adăugate chiar și încuietori cu cheie.

Înainte de a achiziționa uși pliante pentru casa ta, asigură-te că iei măsurătorile exacte. Acestea trebuie să fie cât mai corecte, pentru a nu rămâne spații goale pe marginea ușii, ce poate afecta funcționalitatea acesteia.

Te așteptăm atât în magazinele din țară, cât și online, pentru a descoperi cele mai bune oferte și prețuri la uși rabatabile de interior. În magazinul online Mathaus.ro găsești atât modele clasice, în alb, dar și alte nuanțe potrivite casei tale. Poți achita prin numerar la primirea produselor, online cu cardul sau prin transfer bancar. Comandă cu încredere ușa ta preferată și schimbă aspectul casei tale cu creativitate.

Categorii complementare: Rulete , Masina de gaurit si insurubat