Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Sarma

Pe MatHaus.ro poti alege dintr-o gama variata de sarma moale sau ghimpata! Comanda online si beneficiezi de transport specializat: iti livram produsele in conditii optime, oriunde in Romania. Daca ai intrebari, ori nu stii ce fel de sarma iti trebuie pentru proiectul tau, suna-ne si vom fi bucurosi sa te ajutam!
16 de produse
16 de produse
Ordonează
home

În stoc

(0)
9591  Lei/Buc.
home

Stoc epuizat

(0)
664  Lei/kg
home

Stoc epuizat

(0)
676  Lei/kg
home

Stoc epuizat

(0)
971  Lei/kg
home

Stoc epuizat

(0)
983  Lei/kg
home

Stoc epuizat

(0)
798  Lei/kg
home

Stoc epuizat

(1)
798  Lei/kg
home

Stoc epuizat

(0)
798  Lei/kg
truck Livrare Specializată
home

Stoc epuizat

(0)
19184  Lei/Buc.
16 de produse
Ordonează

Atat sarma moale neagra, cat si cea moale zincata sunt fabricate din otel maleabil. Diferenta dintre ele este data de faptul ca sarma moale zincata este acoperita cu un strat de zinc ce o protejeaza impotriva coroziunii si ii ofera un grad ridicat de rezistenta.

Firul de sarma ghimpata zincata este fabricat din sarma zincata prevazut cu noduri de ghimpi dispusi la distante egale pe lungimea firului impletit. Acesti ghimpi sunt realizati peste ambele fire ale rasucirii de baza.
La ce se foloseste sarma?

  • Sarma moale se foloseste ca materie prima in producerea plaselor impletite, a plaselor rabitz si a sarmei ghimpate. Se mai utilizeaza la diverse impletituri, imprejmuiri simple, lucrari agricole si alte aplicatii de uz general din gospodarie.  
  • Sarma ghimpata zincata se foloseste, de obicei, la imprejmuirea terenurilor agricole sau la protectia suplimentara a suprafetelor imprejmuite prin suprainaltarea plasei de gard cu 1, 2 sau 3 randuri de sarma. 

Iti punem la dispozitie numeroase dimensiuni de sarma zincata moale sau ghimpata, precum sarma inox de 2 mm, sarma inox de 3 mm sau sarma inox de 5 mm. Daca esti in cautare de sarma ghimpata accesibila si calitativa, in magazinul nostru online gasesti inclusiv sarma pentru legat fierul beton sau a etrierilor.