Despre noi

Mathaus, diviza de retail a grupului Arabesque

Dupa o experienta de  25 de ani in furnizarea de materiale de constructii si servicii catre marii constructori din România, Arabesque intra in segmentul de retail, gama de produse MatHaus fiind special conceputa astfel incat sa asigure toate materialele de care ar  avea nevoie clientii sai pentru orice proiect de renovare, reparatie sau constructie. 

Magazinul pune la dispozitia clientilor sai peste 25.000 de produse, de la materiale de constructii si finisaje, la instalatii sanitare, termice si electrice,  gresie, faianta, parchet, scule si unelte de calitate la cele mai bune preturi, oferta fiind completata, bineinteles, de consiliere tehnica pentru produsele si tehnologiile nou aparute si, nu in ultimul rand, promptitudine si rapiditate in livrari.


Serviciile asigurate cuprind consiliere tehnica de specialitate, fasonare si debitarea otelului beton, colorare a vopselelor si tencuielilor decorative, decupare si cantuire panouri PAL si transport. MatHaus este brandul de retail al lui Arabesque, cel mai mare furnizor de materiale de constructii din Romania!

MatHaus este dedicat tuturor celor care au de renovat, reparat ori construit! Este magazinul oamenilor pusi pe treaba, indiferent ca este vorba de modernizarea unei locuinte sau de constructia si amenajarea unei case. Cele 7 magazine de retail MatHaus se alatura retelei de 20 de depozite dezvoltata de Arabesque in Romania.


Arabesque este cel mai mare distribuitor de materiale de constructii si finisaje din Romania. Compania romaneasca a fost fondata in anul 1994 de catre omul de afaceri Cezar Rapotan.

Arabesque investeste in permanenta in mobilitatea si pregatirea fortei de vanzari, in dezvoltarea de aplicatii si sisteme IT pentru optimizarea operatiunilor, in extinderea flotei de transport, in asa fel incat sa raspunda prompt aşteptărilor partenerilor din sectorul B2B, în care activeaza de mai bine de 20 de ani, dar şi clientilor din sectorul de retail, carora li se adreseaza prin noul brand Mathaus. 


Arabesque are, în prezent, peste 2700 de angajaţi in Romania, o retea de 38 centre comerciale si depozite in Romania, Ucraina, Bulgaria si Republica Moldova iar forta logistica este asigurata de cele peste 1000 de camioane specializate.