Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Rafturi metalice

Alege rafturi metalice pentru magazinul sau depozitul tău, din oferta Mathaus și profită de prețuri avantajoase. Îți oferim livrare specializată, fie acasă, fie pe șantier, prin flota proprie de camioane sau prin curierii parteneri, iar echipa noastră îți stă la dispoziție cu consiliere prin telefon, pentru siguranța alegerilor tale.
75 produse
75 produse
Ordonează
Șterge toate
75 produse
Ordonează

Rafturile metalice sunt extrem de populare în orice spațiu de depozitare, fie el garaj, beci, magazin sau depozit. Acestea prezintă o serie de avantaje, ceea ce le face alegerea principală în amenajarea unui spațiu industrial.

Etajerele metalice sunt durabile și susțin o greutate destul de mare, fiind încăpătoare iar marfa este expusă la vedere, ceea ce face organizarea acesteia mult mai simplă și ușoară. Polițele metalice sunt foarte ușor de întreținut, deoarece nu se zgârie și se curăță rapid.

Rafturile de metal sunt rezistente la variațiile de temperatură, ceea ce le face alegerea potrivită în spațiile cu umiditate ridicată, deoarece materialul nu va suferi modificări sau degradări, iar produsele sunt stocate în siguranță.

Etajerele metalice sunt foarte stabile și simplu de montat, rafturile metalice fiind ajustabile pe podea, ceea ce face organizarea în spațiul de depozitare mult mai ușoară.

Comandă rafturi de metal pentru locuința sau magazinul tău, de pe Mathaus.ro și profită de toate beneficiile oferite de rafturile metalice, în ceea ce privește depozitarea oricărui tip de produse.