Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Dibluri polistiren

Iti punem la dispozitie o gama variata de dibluri pentru polistiren, care te vor ajuta sa duci la bun sfarsit orice lucrare de termoizolatii. Comanda online si produsele ajung la orice adresa din tara. In plus, beneficiezi de livrare specializata, iar diblurile vor fi transportate in conditii optime.
26 produse
26 produse
Ordonează
Șterge toate
26 produse
Ordonează

Daca ai un proiect de izolatie termica, este esential sa optezi pentru accesoriile potrivite aplicatiei pe care vrei sa o realizezi. Diblurile sunt folosite pentru a fixa placile de polistiren, atat pentru izolatia interioara (subsol, pardoseala, pereti etc.), cat si pentru cea exterioara (acoperis, fatade etc.).

Cum se monteaza diblurile polistiren?

Aceste dibluri polistiren se aplica dupa montarea polistirenului cu ajutorul adezivului.

  • pentru fiecare diblu pentru polistiren se face o gaura in perete folosind un ciocan rotopercutor;
  • diblurile se bat si se fixeaza cu ajutorul unui ciocan.

Ce trebuie sa stii despre fixarea polistirenului cu dibluri?

  • gaurirea pentru aplicarea oricaror dibluri pentru polistiren cu surub trebuie facuta doar dupa ce adezivul s-a intarit.
  • burghiul cu care se realizeaza gaurirea pentru fixarea acestor dibluri polistiren pentru osb trebuie ajustat la diametrul diblului si ales in functie de recomandarea producatorului.

In magazinul nostru online gasesti dibluri pentru polistiren la un pret avantajos, potrivite nevoilor proiectului de termoizolatii la care lucrezi. Indiferent ca esti in cautare de dibluri pentru fixare polistiren precum dibluri pentru polistiren extrudat sau dibluri pentru polistiren expandat, iti oferim numeroase optiuni din care poti alege. In cazul in care nu stii ce produse iti sunt necesare, apeleaza la serviciul nostru de consiliere telefonica specializata. Astfel, te ajutam sa economisesti timp si achizitionezi doar materialele care iti vor fi de folos.

Categorii complementare: Ciocane rotopercutoare , Burghie