Setări personalizate Accept toate cookie-urile
În perioada 30 noiembrie - 1 Decembrie, magazinele MatHaus au program normal de funcționare. Vezi programul.
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Galeti si cuve

Cand ai de amestecat vopseaua sau de pregatit mortarul, iti trebuie un recipient suficient de incapator. Te organizezi simplu si iti faci eficient treaba eficient, cu rezultatele dorite, daca ai in dotare instrumentele specifice. La MatHaus gasesti galeata pentru vopsea, vas pentru gips sau galeata de zidar. Comanda online si de transport ne ocupam noi
23 produse
23 produse
Ordonează
Șterge toate
home În stoc
5105  Lei/Buc.  > mai ieftin cu 19%
4086 Lei/Buc.
home Stoc epuizat
1996 Lei/Buc.
23 produse
Ordonează

Inainte sa aplici vopseaua, amestec-o cu un malaxor. Continutul trebuie bine amestecat, chiar daca nu diluezi vopseaua. Foloseste un recipient nou sau curat, in niciun caz unul ruginit. Astfel, un vas pentru vopsea este ideal.

O cuva de mortar este utila pentru pregatirea mortarului de zidarie, pentru care va trebui sa respecti niste pasi stricti. Amestecarea continutului din sac cu apa se va face tinandu-se cont de specificatiile inscrise pe ambalaj. Este important sa respecti cantitatea de apa mentionata de producator.

Poti prepara ipsosul intr-o galeata sau intr-un vas de ipsos. Compozitia (ipsos si apa) trebuie amestecata bine, pana cand se obtine o pasta omogena.

Pregatirea materialelor de lucru este parte din proiectul pe care il ai de dus la indeplinire. Prin urmare, acorda atentie fiecarui detaliu, recipientelor, instrumentelor, pentru ca de toate acestea depinde un rezultat reusit.

Despre pregatirea suprafetelor, modul de aplicare ori detalii despre produse, poti afla si de la echipa noastra de specialisti. Acestia iti stau la dispozitie pentru a-ti oferi consiliere telefonica.