Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Plase de umbrire

15 produse
15 produse
Ordonează
Șterge toate
truck Livrare Specializată
home Stoc epuizat
28743 Lei/Rolă
15 produse
Ordonează

Plasa de umbrire este folosită în spațiile special amenajate de legumicultură și floricultură, precum sere și solarii, pentru protecția plantelor împotriva razelor UV, dar și a temperaturii ridicate.

Plasele de umbrire oferă numeroase avantaje culturilor de legume, leguminoase, fructe și alte plante aromatice. În primul rând, acestea permit controlul luminii care intra in sere si solarii, sunt foarte rezistente și durabile în timp si usor de instalat.

Plasele de umbrire pentru solarii si sere se pot instala atat pentru imprejmuirea acestora, dar si pentru acoperirea lor. In plus, acestea pot fi utilizate in interiorul sau in exteriorul serelor. Daca montezi plasa pe exterior, atunci excesul de lumina va fi inlaturat, iar temperaturile vor fi mai scazute. 

In acelasi chip, pentru montajul interior, principalul avantaj este conservarea energiei. Montajul este facil si rapid de realizat indiferent de locul in care vrei sa instalezi plasele, ele fiind prinse cu bride de plastic sau cleme clipsuri.

Alaturi de acoperirea si imprejmuirea solariilor si serelor, plasele de umbrire pot fi utilizate la garduri de protectie contra animalelor rozatoare pentru plantele de camp, dar si pentru umbrirea gazonului si a curtilor. 

Daca vrei un spatiu umbros pentru gradina ta in care legumele, leguminoase, fructele si plantele aromatice sa se dezvolte corespunzator, atunci consulta si alege produsele potrivite din ofera noastra online. Vei beneficia de livrare specializata, toate articolele ajungand in conditii optime la orice adresa din tara.

Categorii complementare: Franghii, sfori, corzi