Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Atomizoare, suflante frunze si pulverizatoare

Indiferent ca esti gradinar profesionist sau amator, ai nevoie de ustensile pentru stropirea, ingrijirea si curatarea gradinii. Iti punem la dispozitie numeroase modele de atomizoare, suflante frunze si pulverizatoare de buna calitate. Beneficiezi de livrare rapida la orice adresa din Romania.
26 produse
26 produse
Ordonează
Șterge toate
home În stoc
8844  Lei/Buc.  > mai ieftin cu 13%
7666 Lei/Buc.
26 produse
Ordonează

Atomizorul, pulverizatorul si suflanta de frunze sunt dispozitive necesare in orice gradina. Atat pentru gradinarii cu experienta, cat si gospodarii care incep sa cunoasca tainele gradinaritului, aceste ustensile reprezinta o investitie foarte importanta.
Care este rolul atomizorului?
Pe scurt, atomizorul este ideal pentru tratarea fitosanitara a plantatiilor si recoltelor de mici dimensiuni. Mai exact, este un dispozitiv destinat pulverizarii, stropirii si dispersarii ingrasamintelor sau substantelor menite sa asigure o recolta sanatoasa. 
Care este rolul pulverizatorului?
Pulverizatorul este un aparat multifunctional care se foloseste pentru stropirea recoltelor si plantatiilor, la igienizarea gradinilor si a spatiilor publice, dar si la prevenirea epidemiilor in fermele agricole.
Care este rolul suflantei de frunze?
Suflanta de frunze este utilizata cu scopul de a indeparta frunzele cazute si resturile vegetale si a mentine spatiul curat. Acest echipament modern este recomandat pentru ingrijirea gradinii intr-un timp mult mai scurt si fara a depune efortul utilizarii metodelor si uneltelor traditionale (grebla).

Gama noastra variata de atomizoare, suflante si pulverizatoare cuprinde diverse modele de pompe de stropit, pulverizator, suflanta de frunze, atomizor simplu, atomizor cu acumulator si atomizor electric. Daca esti in cautare de pulverizator, suflanta de frunze sau atomizor, insa nu stii ce sa alegi, suna-ne si te ajutam cu placere.