Găsește repede ce ai nevoie

Filtre
Filtreaza
Produse pe pagină
+ Vezi toate optiunile

Dibluri vata minerala

Daca ai un proiect de termoizolatii si cauti dibluri pentru vata minerala de buna calitate, alege din gama noastra variata. Ai preturi avantajoase pentru accesoriile necesare oricarei lucrari de izolatie termica, atat la interior, cat si la exterior. Comanda online si beneficiezi de transport specializat, oriunde in tara, produsele ajungand in siguranta si fiind livrate in conditii optime.
15 de produse
15 de produse
Ordonează
Produse pe pagină
Stoc epuizat
(0)
18683  Lei/Cut.
Stoc epuizat
(0)
9639  Lei/Cut.
Stoc epuizat
(0)
10035  Lei/Pac.
15 de produse
Ordonează
Produse pe pagină

Diblurile pentru vata minerala sunt folosite in proiecte de termoizolatie pentru fixarea placilor de vata minerala. Aceste dibluri pentru vata de sticla sunt formate dintr-o flansa, un cilindru de expandare, o tija sau un cui si un capac. Sunt fabricate din polipropilena si destinate pentru ancorarea vatei minerale pe un perete suport.
Cum se monteaza diblurile pentru vata minerala?
Este important sa mentionam ca montarea acestor dibluri pentru vata minerala trebuie facuta la temperaturi ≥ 0°С.

Dupa aplicarea mortarului adeziv si montarea placilor, se va folosi bormasina pentru a face gaurile, care trebuie sa aiba o adancime cu cel putin 10 mm mai mare decat cea a patrunderii fiecarui diblu pentru vata bazaltica. 

Diblurile se vor introduce in gauri, prin stratul de adeziv, dupa ce acesta s-a intarit suficient - cel putin 24 de ore. Se monteaza ferm, pentru a presa placa termoizolanta pe baza. In cazul in care un diblu nu s-a prins bine, acesta trebuie extras si fixat din nou. Daca se foloseste adeziv poliuretanic, diblurile pot fi montate la 2 ore dupa lipirea placilor. 

Daca ai intrebari despre montarea diblurilor pentru vata minerala sau daca nu stii ce produse se potrivesc proiectului tau, poti folosi serviciul nostru de consiliere specializata. Iti stam la dispozitie cu orice informatie necesara lucrarii tale de termoizolatii.