Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Categorii produse

Lemne de foc, peleti si brichete rumegus

Atunci cand ai un sistem de incalzire care foloseste lemn si peleti, inseamna ca ai grija sa faci din timp aprovizionarea cu materia prima necesara. La noi in magazin gasesti peleti din rumegus sau brichete din lemn. Iti livram sacii/ pachetele direct la tine acasa, oriunde in tara, tu doar plasezi comanda online. E simplu, rapid si confortabil!

Filtrarea nu a returnat rezultate

Ce sunt peletii?

Peletii sunt realizati din deseuri lemnoase si rumegus, rezultate in urma proceselor de prelucrare a lemnului. Astfel, peletii sunt o sursa de energie ecologica. In plus sunt usor de depozitat si nu va trebui sa ii tai sau sa-i usuci. 

Poti alege peleti Schweighofer sau Eco Pellet, ideali pentru a fi folositi in sobe, seminee si centrale pe peleti. 

Ce sunt brichetele de rumegus?

Brichetele de rumegus, la fel ca si peletii, se obtin prin presarea rumegusului ramas in urma proceselor de fabricare a produselor din lemn. Resturile lemnoase folosite pot fi compuse si din rumegus in combinatie cu lemn de rasinoase, rezulta brichete din fag sau brad.

Un alt tip sunt brichetele RUF care au o forma compacta, fara a contine lianti sau aditivi chimici. Trebuie sa tii cont ca in timpul arderii isi maresc volumul.

Tot mai utilizate, brichetele de rumegus si peletii inlocuiesc combustibilii conventionali. Pretul pentru peleti si rumegus este accesibil pe mathaus.ro. Ai intrebari? Suntem bucurosi sa iti rapundem. Echipa noastra de specialisti iti ofera consiliere telefonica.