Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Generatoare, UPS, stabilizatoare de tensiune

Daca vrei sa protejezi aparatura electrica si electrocasnica a casei, in caz ca apare o pana de curent sau o fluctuatie de tensiune, consulta gama noastra de generatoare, UPS si stabilizatoare de tensiune. La noi gasesti produse variate pe care le poti comanda online, livram rapid in toata tara.
28 produse
28 produse
Ordonează
Șterge toate
28 produse
Ordonează

O pana de curent electric poate afecta aparatura casei, de aceea este bine sa iti iei masuri de precautie.

Ce este un generator de curent?

Generatorul este un dispozitiv care furnizeaza energie electrica in situatia unei intreruperi de curent, prin urmare activitatea pe care o desfasori nu este afectata. 
Generatoarele mai sunt folosite pentru alimentarea locuintelor aflate in zone izolate, ca de exemplu o cabana la munte.

Ce este un UPS?

UPS-ul este dispozitivul care permite unui calculator sa functioneze atunci cand exista o pana de curent. Se conecteaza intre reteaua de alimentare si calculator, furnizand energie pentru a nu intrerupe activitatea persoanei. UPS este prescurtarea de la Uninterruptible Power Supply.
 
Ce este un stabilizator de tensiune?

Un stabilizator de tensiune este un dispozitiv cu rolul de a mentine valori aproape constante ale tensiunii electrice. In felul acesta previne posibile defectiuni ale aparaturii electrice a casei, cauzate de fluctuatiile de tensiune.

Ai nevoie de asistenta din partea specialistilor? Magazinul MatHaus iti pune la dispozitie consiliere telefonica. Gasesti raspunsurile si rezolvarile pentru a-ti duce proiectul la bun sfarsit.