Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Regular Phone Icon 23 SECUNDE
Timpul mediu de preluare

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Materiale de constructii

(5.534 produse)
Produse metalurgice
Zidarie, pavele si borduri
Panouri sandwich termoizolante
Materiale prafoase
Produse din lemn pentru constructii
Termoizolatii
Produse pentru hidroizolatii si etansari
Altii s-au bucurat...

Materiale recomandate

Icon

Lucram alaturi de ei

Libraria DIY

Liga Specialiștilor recomandă

Atunci cand te pregatesti pentru un proiect, trebuie sa te gandesti bine la ce materiale de constructii vei folosi. Dar care sunt parametrii care indica daca un material de constructie este potrivit sau nu?

Criterii pentru alegerea unor materiale de constructii

Atunci cand vrei sa realizezi un proiect de mare importanta, iti recomandam sa iei in calcul urmatoarele criterii cand alegi materialele de lucru:

  • Stabilitatea si rezistenta mecanica; 
  • Prevenirea incendiilor; 
  • Efectul asupra igienei si protectiei mediului; 
  • Impactul asupra sanatatii oamenilor;
  • Siguranta la locul de munca; 
  • Reducerea zgomotului; 
  • Utilizarea resurselor naturale intr-o maniera rationala (sustenabila si responsabila).

Cu cat aceste materiale sunt mai usor de manipulat, cu atat calitatea proiectului este mai mare. BCA-ul, in acest caz, este o alegere buna datorita greutatii reduse, a usurintei de transport si manipulare. 

Fenomenele naturale sau accidentele sunt imprevizibile. Ca rezultat, utilizarea materialelor de constructie de inalta calitate este esentiala. Acestea trebuie sa fie rezistente la foc si sa asigure protectie in situatii critice.

Rezistența mecanica trebuie sa le permita sa-si mentina calitatile chiar si in cele mai dure conditii. Materialele de constructie trebuie sa fie ignifuge si, in acelasi timp, sa aiba o conductivitate termica scazuta. 

Unul dintre cele mai importante criterii ar trebui sa fie rezistenta pe termen lung a acestora. Materialele durabile nu sunt intotdeauna ieftine, dar eficienta lor este demonstrata de-a lungul timpului.

Ce materiale de constructii gasesti la MatHaus?

Indiferent de marimea proiectului tau sau de materialele pe care le doresti, suntem siguri ca vei gasi absolut tot ce iti trebuie. Daca inca esti indecis, iti stam la dispozitie cu sfaturi practice, indrumare si materiale de constructie la pret accesibil oricui! MatHaus.ro are in orice moment sute de materiale de constructii si accesorii de interior pentru toate necesitatile si gusturile.

Descopera gama noastra variata de materiale de constructii:

Armaturi si fundatii

Oferim o selectie completa de produse pentru fundatii solide. De la otelul beton de inalta calitate, pana la membranele pentru fundatii, totul este proiectat pentru a asigura stabilitate si durabilitate.

Produse metalurgice

Tabla lisa si cutata, plasa si panoul sudat, gardurile metalice si sarma - toate sunt disponibile pentru a te ajuta sa construiesti incredere in fiecare proiect. 

Tevi si profile pentru constructii

De la teava rectangulara si profilele laminate, pana la teava rotunda de otel, vei gasi aici toate optiunile necesare pentru a crea structuri robuste si functionale. 

Zidarie, pavele si borduri

Pentru proiectele de zidarie, ai la dispozitie o gama larga de materiale de constructii, de la caramizi, buiandrugi si boltari de fundatie, pana la optiuni de placare cu piatra, pavele si borduri de beton.

Panouri sandwich si termoizolante

Daca esti in cautarea unor solutii care economisesc energie, oferim materiale de constructii pentru spatii confortabile si eficiente energetic. 

Materiale prafoase

O gama completa pentru finisaje perfecte, de la ciment gri si lianti, la mortare pentru zidarie, gleturi, sape si adezivi. 

Produse din lemn pentru constructii

Gasesti la noi numeroase tipuri de produse din lemn, de la cofraje la profile decorative, proiectate pentru a asigura stabilitate si estetica. 

Termoizolatii

Protejeaza-ti constructia impotriva schimbarilor de temperatura cu vata minerala, polistiren si accesorii pentru montarea termosistemului. 

Produse pentru hidroizolatii

Asigura-te ca proiectul tau este protejat de umiditate si infiltrari cu gama noastra de hidroizolatii lichide, mortare hidroizolane si accesorii corespunzatoare. 

Suntem aici pentru a-ti oferi materialele de constructii si solutiile potrivite. Exploreaza gama de materiale de constructii si profita de cele mai mici preturi. Ai transport asigurat pana la locuinta sau santierul tau. Acum totul este la un click distanta!