Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Categorii produse

Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează

Distantieri fier beton

8 produse
8 produse
Ordonează
Șterge toate
8 produse
Ordonează

Distantierii pentru fier beton reprezinta elemente esentiale in domeniul constructiilor, asigurand stabilitate si durabilitate structurilor din beton armat. La MatHaus, intelegem importanta acestor componente pentru durabilitatea proiectelor de constructii. Astfel, iti punem la dispozitie o gama diversificata de distantieri fier beton de inalta calitate, conceputi pentru a indeplini cerintele stricte ale industriei de constructii moderne. 

Ce sunt distantierii fier beton?

Distantierii pentru placa de beton sunt elemente care pot fi fabricate din polipropilena, metal, mortar de ciment sau azbest si sunt folosite in constructii civile si industriale. Acestea au rolul de a mentine o anumita distanta intre barele de fier beton si cofraje. Montate sub armaturile din fier beton, distantierii asigura stabilitatea si pozitia corecta a armaturii in cadrul constructiei. 

Tipuri de distantieri 

Exista distantieri pentru placa de beton, grinzi, stalpi si amratura. 

  • distantierii pentru armatura orizontala se aplaseaza sub barele de armatura, facilitand uniformizarea acoperirii acestora cu beton. O optiune eficienta o constituie distantierii universali, in timp de varianta tip „biscuite” este potrivita pentru armaturile verticale, inclusiv stalpi si diafragme;
  • solutia optima pentru armaturile orizontale (precum placile) si verticale (de exemplu, grinzile) o reprezinta distantierii fibrociment. Ii poti ajuta cu usurinta in functie de intaltimea dorita prin simpla lor rotatie;
  • distantierii pentru plasa sudata sunt conceputi pentru a mentine o distanta uniforma intre aceasta si suprafata planseelor, asigurand acorarea corespunzatoare a armaturii. 

Cum se monteaza distantierii pentru fier beton?

Pentru o lucrare impecabila, trebuie sa pozitionezi distantierii corect, tinand cont de diametrele minime admise, distanta minima si maxima dintre armaturi si acoperirea minima cu beton a armaturii. Retine ca nu trebuie sa fortezi in niciun fel distantierii, deoarece trebuie sa-si pastreze forma lor intacta.

Opteaza pentru distantierii de pe mathaus.ro si construieste cu incredere structuri rezistente si durabile, indiferent de dimensiunea proiectului tau!