Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Categorii produse

Filtre
Filtrează
Ordonează

Cherestea - Scanduri

Atunci cand vine vorba de construirea unei case sau a oricarui tip de locuinta, cheresteaua este printre cele mai populare materiale, integrandu-se perfect in astfel de proiecte. Cheresteaua se obtine prin procedee speciale de prelucrare a lemnelor de origine foioasa si rasinoasa. De aceea, pe mathaus.ro ti-am pregatit numeroase variante de grinzi de lemn si scanduri, care sa te ajute sa iti duci proiectul la bun sfarsit.
19 de produse
19 de produse
Ordonează
Șterge toate
truck Livrare Specializată
home

În stoc

(1)
8793  Lei/m²
19 de produse
Ordonează

Constructiile la rosu presupun utilizarea lemnului, inclusiv pentru acoperis, case prefabricate, dar si in cazul celor cu structura portanta de lemn si umplutura de zidarie. Cheresteaua este o alegere foarte buna in astfel de lucrari, intocmai pentru ca asigura elasticitate si rezistenta, dar, mai ales, usurinta manipularii si instalarii. Mai mult decat atat, lemnul confera un grad mare de siguranta la deformare, rezistenta la intemperii si diferiti daunatori, fiind, in acelasi timp, un material natural.

Mathaus.ro iti pune la dispozitie materia prima pentru constructii, reprezentata in acest caz de cherestea sau scanduri. La noi gasesti materiale de constructii pentru case, cabane, terase, balcoane, garduri, dar si scanduri pentru imprejmuire, foisoare, precum si cherestea pentru atelierele de tamplarie. 

Expertii nostri iti vor recomanda cele mai bune optiuni pentru proiectul tau. Poti fi sigur ca la mathaus.ro vei gasi doar materiale de inalta calitate si la pret accesibil. 

Ne dorim ca orice piesa din lemn ai alege pentru lucrarea ta, fie ca este vorba de podea, lambriuri, grinzi sau materie prima, sa te ajute sa obtii rezultatul mult visat. Lucram indeaproape cu clientii nostri pentru toate detaliile, asigurandu-ne ca produsul final corespunde asteptarilor acestora.

Pe site-ul nostru poti opta pentru cherestea dreptunghiulara sau rotunjita, de diferite dimensiuni, fiind confectionata din material rasinos, cu precadere brad si molid. In acelasi timp, toate tipurile de scanduri au un grad mare de rezistenta, putand fi aplicate in numeroase proiecte.

Opteaza pentru grinzi de lemn de pe mathaus.ro pentru a finaliza cu succes proiectul la care mereu ai visat. Echipa noastra de specialisti este pregatita sa te indrume cu cele mai bune sfaturi si recomandari, astfel incat sa faci alegerea perfecta!