Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Suruburi pentru metal si tabla

Consulta oferta noastra de suruburi pentru metal si tabla si alege piesele de care ai nevoie! La noi gasesti diferite modele de suruburi de diferite dimensiuni. Daca ai intrebari, contacteaza-ne telefonic si te ajutam cu placere. Comanda online si primesti produsele oriunde in tara!
104 produse
104 produse
Ordonează
Șterge toate
104 produse
Ordonează

Suruburile pentru metal sunt prevazute cu fileturi ISO metrice. Acestea, impreuna cu o piulita sau alta piesa-pereche corespunzatoare, cu filet interior, se folosesc pentru imbinarea diferitelor corpuri de metal. 

Suruburile pentru tabla pot fi fabricate din otet calit sau inoxidabil si ajuta la fixarea universala a pieselor cu pereti subtiri, precum table, masti din tabla, dar si tablii din plastic. Ele pot avea capul inecat, hexagonal sau cap lentila. 

Suruburile autoforante pentru tabla au un filet cu varf autoforant, cu ajutorul caruia acestea isi formeaza, respectiv taie singure filetul. La materiale mai groase, este recomandata, totusi, realizarea unei adancituri ori a unei gauri cu diametrul mai mic decat cel al surubului ca punct de pornire. Acest pas nu este neaparat necesar in cazul suruburilor perforate.

In magazinul nostru online avem o gama larga de suruburi pentru tabla si metal, inclusiv suruburi autoforante pentru tabla, suruburi autoforante cu garnitura, suruburi pentru tigla metalica si suruburi pentru tabla cutata. Iti punem la dispozitie si diferite accesorii, precum cutie pentru suruburi si diverse tipuri de piulite. Selecteaza dintre zeci de suruburi de calitate, la preturi accesibile!

Categorii complementare: Saibe si stifturi