Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează
Brand
Regular Search Icon Light Times

Echipament de protectie pentru lucru la inaltime

14 produse
14 produse
Ordonează
Șterge toate
14 produse
Ordonează

Vezi oferta noastra pentru echipamentele de protectie pentru lucru la inaltime! Avem produse cu un raport bun calitate-pret, de la producatori cu experienta pe piata de profil. La comanda online beneficiezi de livrare specializata si iti trimitem articolele in conditii optime oriunde in tara.

Lucrul la inaltime presupune mai multe riscuri, iar pentru a se desfasura in conditii de siguranta, cei ce au astfel de meserii trebuie sa poarte echipamenul de protectie adecvat. Echipamentul are ca rol principal suspendarea si pozitionarea lucratorului in timpul muncii, dar si limitarea deplasarii acestuia spre directia sursei posibilelor accidentari. Nefolosirea acestor echipamente de lucru poate avea urmari neplacute.

Din ce este compus echipamentul de protectie pentru lucru la inaltime?

  • Centura sau franghie de siguranta - in functie de caz, se utilizeaza alternativ impreuna cu unul sau doua cordoane de siguranta. Aceste articole trebuie ancorate de un punct stabil. 
  • Dispozitive de ancorare - opritoare de cadere, conectori, chingi de reglare.
  • Casca de protectie - daca mediul de lucru este rece, aceasta trebuie sa fie captusita.
  • Ochelari si manusi de protectie - ochelarii trebuie sa ofere suficienta vizibilitate, iar manusile trebuie sa apere mainile de contactul cu suprafete dure sau substante periculoase.
  • Incaltaminte de protectie - bocancii cu bombeu metalic si prevazuti cu lamela metalica in talpa protejeaza impotriva ranirii picioarelor si a alunecarii. Daca exista risc de electrocutare, se vor purta cizme de cauciuc, electroizolante.

In magazinul nostru online gasesti articole de prim ajutor si de semnalizare, articole de protectie pentru copii si echipament pentru lucru la inaltime. Daca ai nevoie de o centura cu mijloc de legatura, centura abdominala sau centura de pozitionare, consulta categoria de pe site-ul nostru si alege articolele potrivite nevoilor tale. Specialistii nostri iti stau la dispozitie pentru orice intrebare!