Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Cuie

Descopera gama variata de cuie de pe MatHaus.ro! Alege produsele de care ai nevoie, plaseaza comanda online si noi iti livram coletul oriunde in Romania. Compara diferite modele de cuie, iar daca ai intrebari, suna-ne pentru mai multe informatii!
71 de produse
71 de produse
Ordonează
Șterge toate
71 de produse
Ordonează

Cuiele pentru constructii sunt fabricate din sarma tare, netratata chimic, mata si trefilata. Ele se folosesc ca dispozitive pentru fixarea in beton usor si zidarie. Cuiele au o parte ascutita la unul dintre capete, iar in partea opusa sunt prevazute cu un cap care poate fi plat, conic, hexagonal, in forma de stea sau de ciuperca.

Spre deosebire de cele utilizate la imbinarile rapide din lemn (reparatii de tamplarie), aceste cuie pentru beton au un calibru mai mare. Mai pot fi utile si la constructiile din lemn, mai precis la lucrari precum montarea grinzilor, a panourilor si a capriorilor. 

Cuiele se monteaza simplu, prin batere cu un ciocan, ori cu un pistol sau capsator electric. A doua varianta este recomandata in cazul in care numarul cuielor ce trebuie montate este unul mare. Pentru o fixare corecta, cuiul trebuie tinut in unghi de 90 de grade si batut pana cand intra complet in suport. 

In magazinul nostru online gasesti zeci de modele de cuie pentru constructii, inclusiv cuie cu cap plat, cuie ancora, cui striat cu acoperire zincata alba si cui rasucit. Cumpara cuiele pentru zidarie potrivite pentru proiectele tale si bucura-te de un raport bun calitate-pret!