Setări personalizate Accept toate cookie-urile

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Categorii produse
Filtre aplicate
Filtre
Filtrează
Ordonează

Dulapuri baie

2 produse
2 produse
Ordonează
Șterge toate
2 produse
Ordonează

Dulapurile de baie sunt esentiale pentru a depozita produse de ingrijire personala, articole pentru curatenie si diverse accesorii. Rolul acestora este atat de a eficientiza spatiul, cat si de a oferi un aspect ordonat amenajarii.

Tipuri de dulapuri pentru baie

Mobilierul de baie are diferite caracteristici, astfel incat sa iti fie usor sa gasesti un produs care se potriveste ca lungime, inaltime si adancime spatiului pe care il ai la dispozitie. Iata care sunt principalele optiuni pe care sa le iei in cosiderare:

  • dulap de sol - acesta are o inaltime mica si este potrivit pentru suplimentarea spatiului de depozitare in baile ample;
  • dulap baie suspendat - acesta poate fi amplasat deasupra chiuvetei sau masinii de spalat rufe, spre exemplu, astfel incat spatiul dintr-o baie mica sa fie folosit cat mai bine. Ai posibilitatea de a alege intre un corp ingust, cu o singura usa, sau unul de dimensiuni generoase, cu 2 usi. In plus, pe mathaus.ro gasesti oglinzi de baie cu dulapior;
  • dulap inalt baie (coloana/soldat) - este ingust si poate avea usi simple sau duble, dar si sertare. Totodata, poti opta pentru un model cu spatiu pentru masina de spalat rufe.

Dulap baie cu montaj suspendat sau pe pardoseala

In cazul dulapurilor de baza sau coloanelor, poti alege intre produse cu montaj clasic  (pe sol) sau pe perete (suspendat). Iata mai multe detalii:

  • dulap baie cu montaj suspendat - ofera un aspect contemporan amenajarii, insa instalarea corpului dureaza putin mai mult si necesita un efort mai mare. In general, este specific mobilierului de baza pentru baie cu lavoar in stil modern. Acesta te ajuta sa eficientizezi spatiul de sub chiuveta si sa ascunzi tevile sistemului sanitar;
  • dulap cu montaj pe sol - acesta se sprijina pe pardoseala, iar picioarele pot fi adesea ajustate pe inaltime. Un astfel de produs poate fi mutat cu usurinta pentru reamenajarea spatiului, deoarece nu necesita fixarea in perete.

Soldat baie: o alegere versatila pentru o depozitare eficienta

Un soldat baie reprezinta o piesa de mobila versatila si practica, asigurand un spatiu de stocare optimizat pentru articolele tale de igiena si curatenie. De la soldat baie suspendat ce maximizeaza spatiul dintr-o baie mica, pana la optiuni cu montaj pe pardoseala ce se adapteaza cu usurinta schimbarilor de aranjament, acest tip de mobilier este alegerea ideala daca iti doresti sa imbini cu eleganta eficienta si stilul. 

Pe mathaus.ro, poti alege din mai multe optiuni de mobilier, de la soldat baie ieftin la piese mai sofisticate si, implicit, mai costisitoare. Opteaza pentru modelul preferat si adu un plus de functionalitate baii tale!

Cum alegi un dulap de baie versatil?

In procesul de amnajare a baii, trebuie sa ai grija ca toate elementele sa se potriveasca intre ele - finisaje, mobilier, accesorii etc. Un dulap de baie alb poate fi considerat foarte practic si potrivit pentru majoritatea stilurilor de design interior si preferintelor.

Eficientizeaza spatiul din baia ta, indiferent de dimesiunile acesteia. Alege un dulap de sol, suspendat sau de tip coloana, pentru a depozita produsele de igiena personala, de curatenie sau diverse articole si accesorii! Comanda tot ce iti trebuie pe mathaus.ro, iar noi livram produsele oriunde in tara!