Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Compresoare aer si accesorii

In magazinul online MatHaus, ai o gama larga de compresoare si accesorii, atat pentru uz regulat, cat si ocazional. Mai mult, avem grija sa selectam modele cu un raport bun calitate-pret. Comanda online si beneficiezi de livrare specializata: iti trimitem produsele in conditii optime, oriunde in Romania.
79 de produse
79 de produse
Ordonează
Șterge toate
79 de produse
Ordonează

Un compresor cu aer comprimat poate fi folosit pentru diferite operatiuni, cum ar fi umflarea anvelopelor si a saltelelor cu aer, ori aprovizionarea cu aer a aparatelor de vopsit sau cheilor dinamometrice. 
Cum alegi compresorul potrivit?
Exista pe piata multe modele de compresoare, de dimensiuni diferite, cu diverse particularitati de design si portabilitate. Criteriile de alegere includ tipul de pompa al compresorului, designul si nivelul de presiune.
Tipul de pompa

  • Compresoare cu pompe fara ulei. Aici vorbim despre compresoarele cu aer profesionale care, desi au un pret mai ridicat, te vor ajuta sa iti amortizezi investitia in timp. Acestea sunt foarte avantajoase din punct de vedere al costurilor de intretinere. 
  • Compresoare cu pompe cu ulei. Sunt mai silentioase decat cele fara ulei. Necesita revizii periodice, iar uleiul trebuie schimbat atunci cand este necesar sau confom recomandarii producatorului.

Designul
Referitor la dimensiuni, trebuie sa te asiguri ca ai suficient spatiu pentru a depozita utilajul. Alege un model creat in asa fel incat sa il poti manevra fara dificultate. Daca esti singura persoana ce va manipula utilajul, selecteaza un compresor mai usor, pe roti. 
Mobilitatea
In cazul in care vei folosi echipamentul in mai multe locatii, opteaza pentru un compresor pe roti, prevazut cu manere ajutatoare pentru transport.
Nivelul de presiune
Un compresor de presiune scazuta livreaza o presiune de minim 6 bari si debite de maxim 150 l/min. Aceste modele sunt potrivite pentru operatiuni casnice. Daca trebuie sa actionezi mai multe scule pneumatice, alege un compresor ce ofera o presiune de maxim 12 bari, cu un debit de aproximativ 300 l/min. Pentru operatiuni grele, alege compresoare profesionale.

La noi gasesti numeroase compresoare si accesorii pentru compresoare, precum scule pneumatice, capsator pneumatic, cuplaj rapid, pistol pneumatic, furtun pentru compresor si racord pentru filet. Daca nu stii care sunt produsele potrivite proiectului pe care il desfasori, apeleaza la serviciul nostru de consiliere telefonica. Iti raspundem la intrebari si te ajutam sa selectezi compresorul si accesoriile de care ai nevoie.