Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Sisteme supraveghere video

8 produse
8 produse
Ordonează
Șterge toate
8 produse
Ordonează

Camerele de supraveghere sunt dispozitive care capteaza imagini din mediul inconjurator. Alaturi de software-ul care permite vizualizarea imaginilor si comunicarea prin telefonul mobil, formeaza sisteme de supraveghere video. 

Sisteme supraveghere video - cum iti protejeaza casa si familia

Mathaus iti pune la dispozitie camere de supraveghere video la un excelent raport calitate-pret, de la branduri precum Ezviz sau Home. Prin intermediul acestora poti urmari cu usurinta spatiul supravegheat, atat ziua, cat si noaptea, datorita imaginilor color la rezolutii de 2K.

Pentru camera copilului iti recomandam o camera de supraveghere interior cu camp vizual de 360 de grade si caracteristica de urmarire inteligenta, care te alerteaza cu o imagine in timp real a unui obiect in miscare. Datorita luminilor LED cu infrarosu, acest sistem de supraveghere video iti permite sa monitorizezi somnul copilului mic chiar si in lumina slaba a unei lampi de veghe. Camera de supraveghere pentru interior este usor de controlat prin aplicatie chiar de pe telefonul mobil. Deoarece permite si comunicarea bidirectionala, aceasta devine esentiala in familiile cu copii mici. 

Vrei sa detectezi activitatile umane din preama casei tale, atat in timpul zilei, cat si noaptea? Opteaza pentru camere de supraveghere de exterior. Iti punem la dispozitie sisteme de supraveghere cu grad de protectie IP65 sau IP67, pentru o buna rezistenta in conditii meteo nefavorabile. In functie de necesitati, poti alege o camera de luat vederi de exterior cu viziune nocturna color de raza de actiune de 15 sau chiar 30 de metri. 

Vrei sa descurajezi potentialii infractori, fara a investi in sisteme de supraveghere video? Monteaza camere de supraveghere false. Acestea imita aspectul camerelor de supraveghere reale si sunt usor de instalat. 

Tipuri de sisteme supraveghere video la MatHaus

Dispunem de numeroase produse din categoria de automatizare a casei si sisteme video: camerele de supraveghere video sunt printre cele mai populare si utile dispozitive. 

  • Sisteme supraveghere interior

Exploreaza oferta noastra de camere de supraveghere interior cu  vedere panoramica, care te ajuta sa vezi chiar si punctele moarte dintr-o incapere. Vei gasi si sisteme de supraveghere video la pret mic, cu toate functiile necesare pentru a-ti asigura linistea, securitatea si monitorizarea eficienta a spatiului.

  • Sisteme supraveghere exterior

Ai nevoie de o camera de supraveghere cu baterie fiabila? Modelul Standalone Smart Home Battery Camera de la Ezviz functioneaza pana la 120 de zile cu o singura incarcare completa. 

  • Camere de supraveghere false

Poti opta intre modelul de sistem de supraveghere falsa tip dome, cu senzor de miscare, sau pentru unul care imita aspectul realist al camerelor de supraveghere cu montare pe perete. 

La Mathaus, siguranta casei si familiei tale este o prioritate. Livram rapid oriunde in tara, iar posibilitatea de plata in rate fara dobanda iti ofera flexibilitatea de a alege sisteme de supraveghere de incredere, fara a-ti afecta bugetul.