Setări personalizate Accept toate cookie-urile

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Centrale termice electrice

3 produse
3 produse
Ordonează
Șterge toate
3 produse
Ordonează

Centralele termice electrice sunt rezultatul avansului tehnologic din ultimii ani, asigurand numeroase beneficii utilizatorilor. Pentru ca ne dorim sa te bucuri de produse de inalta calitate, pe mathaus.ro ti-am pregatit o varietate de centrale electrice care sa te ajute. Dupa ce te-ai hotarat asupra comenzii, noi te ajutam cu livrarea acesteia la orice adresa din Romania.

De ce sa optezi pentru centrale electrice?

Daca iti doresti ca locuinta sau spatiul unde iti desfasori activitatea sa se incalzeasca rapid, cu siguranta centrala electrica este potrivita. De asemenea, acest echipament termic are un pret accesibil, concurand cu variantele pe baza de gaz sau combustibil solid. In plus, iti recomandam sa selectezi o centrala electrica mai ales daca reteaua de distributie a gazelor naturale nu este consolidata in zona ta.

Aceste dispozitive sunt ecologice si sustenabile, datorita lipsei de emisii, dar si a capacitatii de functionare cu ajutorul panourilor fotovoltaice, a energiei eoliene sau geotermale. 

Un alt avantaj este reprezentat de dimensiunile reduse ale echipamentului, acesta putand fi amplasat si in spatiile mai restranse. Totusi, mentionam faptul ca centralele electrice sunt utilizate exclusiv pentru incalzire, iar pentru asigurarea apei calde menajere este necesara si alegerea unui boiler electric.

De ce factori trebuie sa tii cont la montarea unei centrale termice electrice?

Acestea au nevoie de autorizație de functionare de la ISCIR, pentru a putea fi utilizate legal, dar si pentru a fi evitate situatiile neplacute. Autorizatia de functionare este valabila timp de doi ani, dupa care va fi reinnoita periodic.

Pe mathaus.ro ai posibilitatea de a selecta dintr-o gama variata de astfel de echipamente, care sa iti asigure temperatura potrivita. Daca nu esti sigur de produsul pe care sa il alegi, echipa noastra te va indruma oferindu-ti toate detaliile de care ai nevoie. In plus, ai posibilitatea de a plati online sau in numerar, la livrare, dar si prin ordin de plata, ori in rate.
 

Categorii complementare: Calorifere din aluminiu , Teava PPR , Tevi din cupru