Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Drujbe si accesorii

Drujba este un fierastrau portabil actionat de un motor, ce poate fi folosita atat de profesionisti, cat si de amatori la diverse lucrari. In magazinul nostru online gasesti o gama variata de drujbe si accesorii. Livram la orice adresa din Romania!
49 de produse
49 de produse
Ordonează
Șterge toate
49 de produse
Ordonează

Drujba este o unealta a carei lame are atasat un lant prevazut cu un set de dinti ascutiti, pe care motorul il pune in miscare prin rulare, transformand astfel drujba intr-un dispozitiv de taiere eficient.
Ce tipuri de drujbe exista pe piata?
In functie de tipul motorului, drujbele se impart in trei grupe:

  • Drujbe cu motor termic - este cel mai popular tip de drujbe. Drujbele cu motor termic au o putere mare si pot fi folosite pe durate extinse, ceea ce le face eficiente si te ajuta sa economisesti timp si energie;
  • Drujbe cu motor electric - sunt, de regula, cele mai economice drujbe. Se recomanda in gospodariile mici, pentru utilizari conventionale. Drujbele cu motor electric sunt usoare si lucreaza suficient de bine pentru sarcini de dificultate redusa si medie. Puterea unui fierastrau electric poate fi mai scazuta decat a celorlalte tipuri de drujba;
  • Drujbe cu acumulator - necesita reincarcarea bateriilor, iar din aceasta cauza sunt recomandate aplicatiilor in interiorul curtii, nu in exterior.

Cum alegi o drujba?
In functie de activitatile la care o vei folosi, poti opta pentru o drujba cu motor electric sau cu motor pe benzina. Drujba pe benzina este ideala utilizarii profesionale (conferind mobilitate si putere mare), iar cea electrica este recomandata aplicatiilor mai mici, de tip hobby.

Cum folosesti drujba in siguranta?
Poarta o imbracaminte adecvata, fara bijuterii sau haine largi. Parul lung trebuie intotdeauna prins intr-o coada inainte de utilizarea drujbei. Alege un costum de protectie lejer, care sa includa cizme cu talpa aderenta si staif de otel, casca si manusi rezistente.

Iti punem la dispozitie numeroase modele de drujbe pentru orice buget, precum drujbe profesionale, drujbe electrice, drujbe pe benzina, drujbe cu acumulator, drujbe telescopice, drujbe Ruris, drujbe Stihl profesionale, drujbe electrice Bosch si accesorii pentru drujbe. Cand cauti drujba cu acumulator, electrica sau pe benzina la un pret bun, consulta oferta de drujbe de pe MatHaus.ro. 

Daca ai intrebari despre produse sau daca nu stii ce model de drujba sa alegi, suna-ne si te ajutam cu drag. Comanda online si poti plati cu cardul, in rate!