Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Scaune

Comandă online de pe Mathaus.ro scaune pentru casa ta și profită de oferte. Magazinul nostru îți pune la dispoziție o gamă largă și variată de scaune, potrivite oricărei case. Dacă nu știi ce să alegi, echipa noastră te va ajuta cu consiliere specializată, pentru a putea lua decizia corectă și îți vom trimite produsele în siguranță, oriunde pe teritoriul României.
66 produse
66 produse
Ordonează
Șterge toate
66 produse
Ordonează

Scaunele sunt nelipsite din orice casă, indiferent de încăperea în care te afli. Fie că este vorba de bucătărie, sufragerie sau camera copiilor, scaunul este un element esențial și util. Însă pe lângă rolul lui evident, acesta poate fi și o pată de culoare în biroul tău sau poate aduce un plus de eleganță sufrageriei tale.

Cum alegi cele mai bune scaune pentru casa ta?

În primul rând, asigură-te că scaunele alese sunt bine construite și sunt realizate din materiale de calitate, care să reziste în timp și să îți ofere suportul dorit și siguranța necesară.

În funcție de zona în care vrei să așezi scaunele, vei ține cont și de designul sau stilul încăperii și, bineînțeles, de propriile tale preferințe.

Atunci când vine vorba de scaune de bucătărie sau pentru zona de luat masa, acestea trebuie să fie stabile, rezistente, dar ușoare pentru că vor fi manevrate foarte des. Dacă nu ai suficient spațiu în jurul mesei, alege niște scaune care pot intra sub masă, pentru a avea mai mult loc de mișcare. Pentru această zonă, ar fi de preferat să eviți scaunele cu tapițerie, deoarece se pot murdări și tipul acesta de scaune sunt greu de curățat. Alege un model practic, ușor de întreținut și dacă îți dorești să le aduci o notă de eleganță, o poți face cu ajutorul unor huse sau perne, ce pot fi spălate sau schimbate, în funcție de sezon. În ceea ce privește designul sau culorile scaunelor din bucătărie, acest aspect depinde de atmosfera din această cameră și de stilul de amenajare. Scaunele metalice pot fi o opțiune utilă pentru zona bucătăriei, datorită întreținerii ușoare și a greutății mici a acestora.

Dacă lucrezi mult de acasă, cu siguranță ai vizualizat mai multe modele de scaune de birou, în vederea alegerii celui mai bun. Înainte de a face o alegere, trebuie să ai în vedere cât timp petreci la birou într-o zi, să te asiguri că scaunul dorit îți oferă o poziție a corpului corectă și să fie stabil și rezistent. 

În magazinul nostru online vei descoperi o selecție variată de scaune pentru bucătărie, birou sau alte încăperi, din lemn sau metalice și mărimi cât mai diverse. Comandă cu încredere modelele preferate și beneficiază de servicii de calitate în toate magazinele MatHaus.