Setări personalizate Accept toate cookie-urile

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Calorifere electrice (radiatoare cu ulei)

11 produse
11 produse
Ordonează
Șterge toate
11 produse
Ordonează

Caloriferele electrice reprezinta o modalitate rentabila de incalzire a locuintei iarna sau in zilele racoroase din restul anului. Acestea folosesc energia electrica pentru a transfera caldura aerului si obiectelor din incapere si sunt o alternativa buna la sistemele clasice cu gaz sau combustibil solid.

Calorifere electrice cu ulei

Un radiator electric cu ulei incalzeste o incapere prin convectie si prin radiatie termica. Mai exact, cu ajutorul lichidului din interiorul elementilor, acesta transfera caldura atat catre aerul din camera, precum un calorifer obisnuit, cat si catre obiectele din jur.

Avantajele caloriferelor electrice

Un calorifer electric cu ulei are mai multe avantaje:

  • radiatorul cu ulei se raceste lent si mentine caldura chiar si dupa ce a fost oprita alimentarea cu energie electrica - poate fi utilizat pentru incalzirea unei incaperi cand vrei sa adormi, fara a-ti face griji ca aparatul ramane in functiune. Totodata, trebuie sa tii cont ca se incalzeste mai greu decat un convector electric;
  • incalzesc uniform o incapere;
  • functioneaza in mod silentios, spre deosebire de o aeroterma;
  • in functie de numarul de elementi si de puterea aparatului, poti incalzi o camera de dimensiuni mari. Spre exemplu, un radiator cu 14 elementi si o putere de 3000 W este eficient pentru un spatiu inchis cu pana la 80 m³.

Cum alegi cel mai bun calorifer electric?

Radiatoarele cu ulei pot fi folosite ca o solutie alternativa la instalatiile termice obisnuite, in zone in care nu este posibil racordul la reteaua de gaze sau costul combustibilului solid nu este avantajos. 

De asemenea, un calorifer electric poate fi util primavara, toamna sau in noptile racoroase de vara, cand vrei sa incalzesti doar o incapere - baia, camera copilului etc.

Un calorifer electric cu ulei ar trebui sa aiba: termostat de siguranta cu protectie la supraincalzire si la rasturnare, protectie anti-inghet, posibilitatea de a regla nivelul de caldura si roti pentru transport. 

Daca vrei sa alegi calorifere electrice de top, ia in considerare cel putin urmatoarele criterii de selectie:

  • puterea - cu cat dimensiunile incaperii pe care vrei sa o incalzesti sunt mai ample, cu atat mai mare trebuie sa fie puterea radiatorului electric cu ulei; 
  • trepte de putere - caloriferele electrice sunt prevazute, in general, cu 2-3 nivele de reglare a puterii, pentru a putea adapta aparatul la dimensiunile diferitelor incaperi;
  • numarul de elementi si suprafata totala de incalzire.

Compara caloriferele electrice (radiatorele cu ulei) disponibile pe mathaus.ro si alege produsul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. Plaseaza comanda si noi ti-o livram oriunde in tara, intr-un timp optim!