Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Adezivi si chituri pentru parchet/lemn Carusel

7 produse
7 produse
Ordonează
Șterge toate
7 produse
Ordonează

Montarea parchetului din lemn poate necesita timp si experienta, insa cu accesoriile si materialele potrivite, lucrul devine o placere. De aceea, pe mathaus.ro ti-am pregatit numeroase tipuri de adezivi pentru parchet. Opteaza pentru un produs, iar noi il livram la orice adresa din tara.

De ce ai nevoie de adeziv pentru lemn?

Daca ti-ai planificat un proiect de renovare, iar parchetul este pe lista de lucruri ce trebuie reinnoite, este important sa alegi atat placi de calitate, cat si un adeziv eficient. Montarea lemnului masiv, a parchetului laminat (indiferent daca este vorba de cel bistratificat sau tristratificat), dar si a pardoselilor din lemn mozaicat necesita aplicarea unui adeziv. 

Lista de produse pe care le punem la dispozitia ta cuprinde atat adezivi pentru parchet, cat si chituri. Acestea iti garanteaza protectie impotriva petelor, mucegaiului, dar si a uzurii, precum si rezistenta indelungata. Nu in ultimul rand, indiferent de chitul pentru lemn ales, vei putea monta cu usurinta pardoseala pe care o doresti.

Cum alegi un chit pentru lemn?

Un aspect important este culoarea articolului. Variantele de pe mathaus.ro sunt disponibile in nuante maronii, astfel incat sa se potriveasca perfect cu pardoseala ta. Iti recomandam sa optezi pentru o culoare cat mai apropiata de cea a lemnului ales deja pentru a obtine un design aparte. De asemenea, este bine sa iei in calcul si suprafata pe care lucrezi, astfel incat sa poti achizitiona suficient adeziv.

Chiturile pentru lemn si adezivii pe care ii gasesti pe site-ul nostru iti permit o montare usoara a placilor de parchet, indiferent de tipul acestuia. In plus, uscarea se realizeaza rapid, astfel incat sa te poti bucura de o pardoseala montata corespunzator, dar si in timp util. 

Mathaus.ro este locul de unde poti alege adezivi pentru lemn sau chituri care sa iti vina in ajutor in fiecare proiect. Iti oferim posibilitatea de a plati online cu cardul sau in numerar, la livrare, dar si in rate sau prin transfer bancar. Echipa noastra formata din specialisti este pregatita sa te indrume, atat prin e-mail, cat si telefonic, pentru a face alegerea potrivita!