Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Regular Phone Icon 38 SECUNDE
Timpul mediu de preluare

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează
Light Times
Filtrează
Regular Search Icon Light Times

Vopsea pentru lemn si metal - emailuri

1 produse
1 produs
Ordonează
Șterge toate
1 produs
Ordonează

MatHaus iti pune la dispozitie numeroase tipuri de vopsea pentru metal sau emailuri pentru diverse suprafete. Discuta cu specialistii nostri, alege vopselele si emailurile potrivite lucrarii tale si plaseaza o comanda online. Beneficiezi de livrare specializata catre orice adresa din Romania.

Atunci cand lucrezi la un proiect de amenajare sau renovare, ai nevoie de vopsea pentru lemn, vopsea pentru metal sau email ce poate fi aplicat pe orice suprafata. Mai mult, majoritatea produselor de acest fel pot fi folosite atat pentru interior, cat si pentru exterior.

Care este rolul emailului pentru lemn si metal?

  • Protejeaza suprafetele de care este aplicat, cum ar fi tamplaria din PVC, lemnul, metalul si/sau zidaria.
  • Ofera durabilitate.
  • Se intareste bine prin uscare
  • Ofera un aspect placut.

Cum se aplica emailul pentru lemn si metal?

  • Alege tipul potrivit de vopsea - exista email pe baza de apa (este mai usor de curatat si se usuca mai repede) si email pe baza de ulei (este mai fin si mai rezistent).
  • Alege pensulele potrivite - pentru emailul pe baza de ulei, foloseste pensule cu peri naturali si fini, iar pentru cel pe baza de apa, pensule cu peri sintetici.  
  • Aplica un strat de grund.
  • Aplica primul strat de vopsea - pentru o aplicare uniforma, trece varful pensulei (bine imbibate in email) peste portiunile cu imperfectiuni. Pentru o aplicare mai rapida si mai uniforma, aplica vopseaua cu ajutorul unui pistol de vopsit.
  • Dupa ce primul strat s-a uscat complet, aplica al doilea strat de email.

Daca ai nevoie de vopsea pentru lemn, vopsea pentru metal sau email cu uscare rapida pentru proiectul la care lucrezi, in magazinul nostru online poti alege dintr-o gama variata de produse la preturi avantajoase. 

La noi gasesti inclusiv vopsea mata, vopsea alba pentru lemn, vopsea pentru lemn pentru exterior si vopsea pentru lemn pentru interior. Daca nu stii ce sa alegi, iti oferim consultanta telefonica specializata pentru a-ti raspunde la intrebari si a te ajuta sa optezi pentru produsele potrivite.