Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Regular Phone Icon 30 SECUNDE
Timpul mediu de preluare

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează
Light Times
Filtrează
Regular Search Icon Light Times

Parchet laminat Kronotex

1 produse
1 produs
Ordonează
Șterge toate
1 produs
Ordonează

Daca iti doresti pentru podeaua locuintei tale o solutie decorativa atat eleganta, cu un design placut, cat si usor de intretinut, la un pret accesibil, inseamna ca esti in cautare de parchet laminat. La noi gasesti diferite modele de parchet laminat, cat si accesorii parchet.

Parchetul laminat este o alegere tot mai des intalnita ca solutie de amenajare in aproape toate camerele unei locuinte, datorita avantajelor pe care le ofera: aspect elegant, intretinere fara efort, modele variate, instalare usoara, pret accesibil. Gasesti multe oferte pentru parchet laminat, prin urmare reprezinta, cu siguranta, o optiune demna de luat in considerare.

Ce este parchetul laminat?

modele de parchet laminat paletar

Parchetul laminat este o podea ce are la baza o placa de densitate ridicata (HDF) obtinuta prin presarea fibrelor de lemn in amestec cu rasini/adeziv. Fiecare placa se compune din patru straturi:

 • stratul superior rezistent la abraziune (are rol de a proteja aspectul placii de parchet)
 • stratul decor (este o hartie imprimata care imita fidel textura lemnului)
 • stratul suport (este si cel principal, compus din fibre lemnoase de mare densitate)
 • stratul de stabilizare (intra in contact direct cu podeaua si este rezistent la umezeala)

Trebuie retinut ca:

 • parchetul laminat nu este acelasi lucru cu parchetul din lemn masiv sau parchetul triplustratificat, el nu este compus integral din lemn, ci este un produs mai ieftin, pe baza de lemn, obtinut prin presarea fibrelor cu adaos de rasini sintetice;
 • stratul decor, adica hartia imprimata si lipita pe partea superioara a fiecarei placi, face posibila existenta a numeroase texturi de lemn, precum si a varietatii de culori; 
 • grosimea placii de parchet este data de stratul suport si poate diferi; cu cat este mai mare, cu atat este mai rezistenta la uzura; din acest motiv este recomandat sa alegi parchet laminat de 8 mm, parchet laminat de 10 mm sau parchet laminat de 12 mm; pretul acestui parchet laminat este mai mare decat cel cu grosime mica, de 6 mm sau 8 mm.

Ce este clasa de trafic a parchetului laminat?

clase de trafic parchet

Exista mai multe clase de trafic ce diferentiaza acest produs. Emblema de pe cutie iti spune daca este destinat unui trafic redus sau intens, potrivit pentru spatiile industriale si comerciale. Mai jos este prezentata clasificarea:

 • AC1 - destinat uzului casnic cu trafic minim, ca de exemplu dormitorul;
 • AC2 - potrivit pentru uz casnic cu trafic moderat, cum ar fi livingul sau holul;
 • AC3 - folosit in scop casnic pentru zonele cu trafic intens, bucataria sau baia, dar si in spatii comerciale cu trafic redus, precum birouri mici sau camere de hotel;
 • AC4 - destinat uzului comercial cu trafic mediu, cum ar fi birouri, showroom-uri;
 • AC5 - folosit in zonele comerciale cu trafic intens, ca de exemplu mall-uri.

La aceste embleme se mai adauga un nou simbol compus din doua cifre si anume: 21, 22, 23, 31, 32, 33. Prima cifra semnifica destinatia, 2 = spatiu rezidential, 3 = spatiu comercial. A doua cifra explica intensitatea traficului, 1 = redus, 2 = mediu 3 = intens. 

Iti oferim parchet laminat la un pret care sa corespunda bugetului pe care il ai alocat. Iti oferim consiliere telefonica, afli rapsunsurile care te intereseaza, incusiv legat de montaj sau necesarul de pachete, astfel incat sa-ti duci proiectul la bun sfarsit cu cele mai bune rezultate.

Categorii complementare: Elemente de izolare