Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Categorii produse
Filtre aplicate
Filtre
Filtrează
Ordonează

Parchet Kronotex

Pentru ca ne dorim ca tu sa ai numai reusite in proiectele de constructii si amenajari, pe mathaus.ro iti punem la dispozitie o gama larga de produse, inclusiv parchet laminat. Alege lucrurile de care ai nevoie, plaseaza o comanda, iar noi ne vom ocupa de livrare in orice zona a Romaniei.
24 produse
24 produse
Ordonează
Șterge toate
24 produse
Ordonează
Parchetul laminat este disponibil in numeroase culori. Nu doar atat, dar este si durabil, intrucat contine aproximativ 80% lemn.

Pentru ca este simplu de instalat si intretinut, acesta este foarte practic. Un alt avantaj al parchetului laminat Kronotex este faptul ca nu necesita reconditionare. De asemenea, poate avea diferite caracteristici. Astfel, poate fi impermeabil, antistatic, anti-zgarieturi, chiar si potrivit pentru incalzire prin pardoseala.

Ai la dispozitie o gama larga de nuante ale lemnului datorita tehnologiilor de ultima ora utilizate pentru a obtine modele imprimate pe placi plate.

Cu ajutorul modelelor de la Kronotex, a caror grosime variaza, poti obtine si o izolare fonica eficienta. Daca trebuie sa inlocuiesti podeaua din dormitorul sau camera de zi, iti recomandam Kronotex, intocmai pentru a avea impermeabilitate. Stratul superior al parchetului laminat protejeaza lemnul de zgarieturi si il face rezistent la deformarea cauzata de mobilier.

In interior, miezul parchetului laminat este facut din fibra lemnoasa comprimata, fapt care-i creste nivelul de rezistenta. Toate tipurile de parchet laminat disponibile pe mathaus.ro au lemn in proportie ridicata, putand fi reciclat daca este utilizat pentru combustibil in producerea de electricitate. Astfel, iti ofera inca un avantaj, mai ales cand vrei sa faci o schimbare in ceea ce priveste pardoseala.

Arunca o privire asupra modelelor de parchet laminat de pe site-ul nostru pentru a obtine rezultatul mult visat. Pentru informatii suplimentare sau pentru raspunsuri la intrebari, echipa noastra iti sta la dispozitie telefonic. In plus, poti opta din mai multe optiuni de plata, inclusiv online, cu cardul, ramburs, in rate sau chiar prin ordin de plata.
Categorii complementare: Elemente de izolare