Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Regular Phone Icon 3 MINUTE
Timpul mediu de preluare

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează

Oglinzi de baie Sanitop

1 produse
1 produs
Ordonează
Șterge toate
1 produs
Ordonează

Oglinzile de baie sunt nelipsite din amenajarile moderne. Aceste elemente pot schimba complet atmosfera dintr-o incapere - devin punctul central de interes, reflecta lumina si ofera impresia unui spatiu mai amplu decat este in realitate.

Tipuri de oglinzi de baie 

Cand amenajezi baia, trebuie sa tii cont atat de partea functionala, cat si de cea estetica a articolelor pe care le achizitionezi. Mai mult, este necesar sa te incadrezi intr-un anumit buget. Tine cont ca preturile pentru oglinzile de baie sunt influentate, intr-o mare parte, de tipul produselor: 

  • oglinzi de baie simple - sunt potrivite pentru o amenajare cu aspect aerisit, minimalista;
  • oglinzi de baie cu polita - iti ofera un spatiu suplimentar de depozitare a periutei si pastei de dinti, cremelor si altor produse de ingrijire personala;
  • oglinzi de baie cu dulapior - dispui de mai mult spatiu de depozitare, iar obiectele nu vor fi la vedere. Astfel, obtii o amenajare placuta din punct de vedere vizual. Acestea pot avea unul sau doua dulapioare separate. De asemenea, ai la dispozitie modele in care oglinzile sunt aplicate pe usile corpului suspendat;
  • seturi de baie cu oglinda - daca vrei sa usurezi procesul de selectie a mobilierului si sa obtii un design uniform, poti achizitiona un pachet care contine un corp de baza cu lavoar si oglinda.

In acelasi timp, oglinzile de baie pot fi impartite pe categorii in functie de forma:

  • oglinda de baie patrata - are un caracter practic, daca este suficient de mare;
  • oglinda de baie dreptunghiulara - creeaza impresia unui spatiu mai mare si are un puternic caracter functional;
  • oglinda de baie ovala - este recomandata pentru baile de mici dimensiuni, in care vrei sa obtii un design sofisticat;
  • oglinda de baie rotunda - se potriveste intr-o amenajare moderna, in care liniile mobilierului de baie sunt drepte;
  • oglinda de baie asimetrica - forma creativa adauga personalitate baii si poate fi folosita ca piesa decorativa centrala.

Oglinda de baie cu iluminare LED

Ai nevoie de mai multa lumina pentru ritualul de infrumusetare sau vrei sa creezi o atmosfera aparte? Alege o oglinda de baie cu spoturi sau benzi LED incastrate. Iti ofera o iluminare precisa si placuta in timpul ingrijirii personale, adaugand si un element estetic in spatiul tau. Gasesti in oferta noastra oglinda de baie ieftina de care ai nevoie. Cel mai bun moment sa achizitionezi un astfel de produs este cand amenajezi o locuinta noua sau renovezi spatiul sanitar. 

Vezi oferta noastra vasta de oglinzi si produse pentru amenajarea baii! Daca ai nelamuriri, poti beneficia de consultanta telefonica din partea specialistilor MatHaus sau de asistenta pentru plasarea comenzii.