Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează

Gratare, lemne si carbuni Lucifer

1 produse
1 produs
Ordonează
Șterge toate
1 produs
Ordonează

Descoperă utilitatea unui grătar de grădină și plăcerea întâlnirilor cu cei dragi în jurul unor burgeri suculenți și a altor mâncăruri delicioase! Îți oferim o gamă variată de grătare, de la modele portabile concepute pentru camping la cele compacte, cu capac. Indiferent de preferințele tale sau de spațiul disponibil, la Mathaus găsești grătarul de grădină potrivit pentru tine.

Grătar de grădină - modele pentru toate gusturile

Fiecare grătar de grădină din oferta noastră este conceput pentru a satisface toate preferințele și necesitățile tale, oferindu-ți experiențe plăcute și ușoare de gătit în aer liber. 

Poți opta pentru grătare cu picioare detașabile, care permit ajustarea înălțimii suprafeței de gătit, în funcție de temperatura jarului și de tipul preparatului. Există și modele cu picioare echipate cu roți, astfel încât să poți deplasa grătarul cu ușurință. Grătarele portabile sunt ușor de asamblat, fără șuruburi sau imbusuri. Cadrul de susținere al grătarelor noastre vine în diverse variante, inclusiv în forma literei Z sau cu structuri pliabile, pentru o depozitare mai facilă. 

Oferim atât grătare deschise, cât și cu capac. Acestea din urmă permit gătirea lentă și uniformă a alimentelor, menținând aromele și sucurile în interior. Capacul oferă în același timp mai multă siguranță în utilizare. 

Pentru un plus de confort, unele grătare de grădină pot fi dotate cu:

  • măsuțe laterale pentru pregătirea alimentelor și așezarea ustensilelor de gătit;
  • termometru pentru un control precis al temperaturii;
  • suport de ceaun, pentru mai multe opțiuni de gătire. 

Descoperă în magazinul nostru online grătare care îți oferă două opțiuni: pentru gătit exclusiv cu cărbuni sau care îți permit să alegi între lemne și cărbuni, în funcție de rețetă sau de preferințele tale culinare. 

Cărbuni și lemne pentru grătar

Achiziționează la un preț accesibil cărbuni pentru grătar de calitate premium, din lemn de esență tare, cu ardere îndelungată. Aceștia oferă o căldură constantă și păstrează gustul alimentelor. Dacă urmează să folosești grătarul de grădină pentru o perioadă mai lungă de o oră, îți recomandăm să optezi pentru bricheții de mangal, deoarece aceștia au o putere calorică ridicată. 

Preferi lemnele pentru grătar datorită aromei subtile de fum? Găsești în oferta noastră lemne uscate de calitate superioară, cu ardere îndelungată. 

Indiferent dacă alegi lemne sau cărbuni pentru grătar, trebuie să-ți iei măsurile necesare de siguranță în utilizarea acestuia. Amplasează grătarul într-un loc sigur, departe de materiale inflamabile și într-un spațiu bine ventilat. Urmează instrucțiunile producătorului și folosește ustensile adecvate pentru a manipula și aprinde focul, precum pastilele din kerosen sau chibriturile din rumeguș presat, înmuiat în parafină, pe care le găsești la Mathaus. 

După încheierea gătitului, asigură-te că focul este stins și lasă cărbunii sau lemnele pentru grătar să se răcească înainte de a le îndepărta. Curăță grătarul și depozitează-l conform indicațiilor. 

Fie că alegi un grătar pe lemne și cărbuni sau unul care funcționează doar cu cărbuni, nu uita de accesorii! Noi îți oferim clești din oțel inoxidabil pentru a întoarce carnea ferindu-ți mâinile de căldură, tăvi metalice cu orificii pentru scurgerea grăsimii sau spatule și furculițe din inox. 

Comandă acum grătarul, combustibilul și accesoriile necesare pentru a transforma fiecare experiență de gătit în aer liber într-un moment de neuitat!