Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează
Light Times
Filtrează
Brand
Regular Search Icon Light Times

Vopsele anti-mucegai de baie-bucatarie Kober

1 produse
1 produs
Ordonează
Șterge toate
1 produs
Ordonează

Te afli in cautarea unei vopsele rezistente la mucegai, pe care s-o aplici usor si sa aiba putere mare de acoperire? Consulta gama noastra de vopsea lavabila pentru baie si vopsea lavabila pentru bucatarie. Iti punem la dispozitie produse variate si de calitate la preturi acesibile. Comanda online si scapi de grija transportului pentru cutiile grele de vopsea.

Vopseaua lavabila se curata foarte usor cu ajutorul unui burete umed. Rezista la spalari, ceea ce o face un produs foarte cautat. In plus, exista sortimente care au caracteristici speciale, cum este vopseaua lavabila antimucegai, recomandata ca vopsea pentru baie sau bucatarie.

De ce sa folosesti o vopsea pentru baie in loc de faianta?

Gresia din baie, aleasa din considerente practice, este tot mai mult inlocuita cu vopseaua lavabila, datorita cerintelor ridicate la care raspunde. Astfel, vopseaua lavabila ceramica pentru baie impiedica dezvoltarea mucegaiului, rezista la murdarie si curatari repetate, iar particulele ceramice din compozitie ofera un finisaj lucios. Deci motivele pentru care sa alegi vopseaua pentru baie sunt:

  • prezinta rezistenta ridicata la umiditate si caldura
  • impiedica aparitia mucegaiului
  • peretele respira
  • se curata rapid cu apa si sapun
  • culoarea poate fi schimbata usor, modifici aspectul baii pentru a nu te plictisi
  • aplicare usoara, nu ai nevoie de meserias

Vopseaua lavabila pentru baie are putere mare de acoperire si aderenta buna. Va trebui sa acorzi atentie pregatirii suprafetei, care trebuie sa fie curata, uscata, nivelata. 
Daca iti doresti o vopsea impermeabila pentru baie sau vopsea lavabila pentru bucatarie, alege sa cumperi din magazinul MatHaus. Oferim consultanta specializata, raspundem la orice intrebare pentru a folosi o vopsea de baie si de bucatarie care sa raspunda tuturor cerintelor tale.