Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează

Sapa autonivelanta

3 produse
3 produse
Ordonează
Șterge toate
Regular Truck
Livrare Specializată Solid Info Circle
Regular Home Alt
În stoc
7207 lei/buc.
Regular Truck
Livrare Specializată Solid Info Circle
Regular Home Alt
Stoc epuizat
8405 lei/buc.
Regular Truck
Livrare Specializată Solid Info Circle
Regular Home Alt
Stoc epuizat
6297 lei/buc.
3 produse
Ordonează

Daca esti in cautare de sape autonivelante de inalta calitate si la preturi accesibile, la noi gasesti o varietate de produse potrivite pentru orice proiect. Sapa autonivelanta este un mortar special gata preparat si ambalat de catre producator. Rolul sau este de a corecta stratul suport peste care se vor aplica finisaje de pardoseala. Iti livram sacii de sape autonivelante oriunde in tara, prin intermediul serviciului de transport specializat.

Sapa autonivelanta este gata mixata de producator si predozata in saci sau alte ambalaje. Acest mortar special este uscat, avand consistenta unei pulberi alcatuita din ciment sau ipsos (sulfat de calciu), adaosuri minerale, nisipuri fine si aditivi care, daca se combina cu apa, formeaza o masa de nivelare extrem de lucrativa in stare proaspata si un strat superficial aderent la suport, continuu, rezistent la uzura si socuri, precum si lipsit de fisuri in stare intarita.  

Grosimea unei sape autonivelante poate varia de la 3 la 30 de milimetri, dar cele mai multe sunt in intervalul 5-10 mm.

De ce se foloseste o sapa autonivelanta?

Sapele autonivelante se aplica peste sapele de egalizare, mai rar pe placi de beton sau direct pe radier, in vederea obtinerii unor suprafete plane, cu cote constante de elevatie.

Unde se folosesc sapele autonivelante?

Sapele autonivelante se utilizeaza atat la interior (sapa autonivelanta pentru interior), cat si la exterior (sapa autonivelanta pentru exterior). Ele pot fi folosite la cladiri de locuinte sau birouri, garaje, hale industriale etc. 

Cum se alege o sapa autonivelanta ?

Criteriile care se iau in calcul la alegerea sapelor autonivelante sunt:

  • rezistenta  la compresiunea si incovoierea dorita;
  • domeniul de utilizare: interior sau exterior; o sapa destinata uzului interior nu se poate aplica la exterior;
  • la sapele de interior este relevant tipul de pardoseala care se va aplica peste ea (parchet laminat, parchet masiv de lemn, mocheta);
  • Conditiile de umiditate si temperatura din incaperea in care se aplica (de exemplu, nu se recomanda sapa pe baza de sulfat de calciu in spatii umede) 
  •  timpul in care se doreste sa se finalizeze lucrarea;

Cum se toarna sapele autonivelante?

Inainte de aplicarea sapei autonivelante, este recomandat sa te asiguri ca stratul suport, radierul sau placa de beton este stabila si uscata, fara fisuri sau crapaturi, nu este inghetata sau patata de substante, precum vopsea sau ulei.   

Curatarea suportului: stratul suport trebuie curatat foarte bine prin suflare cu aer sub presiune, aspirare sau maturare. 

Aplicarea amorsei: intotdeauna, inainte de aplicarea sapelor autonivelante se va aplica un grund pentru amorsarea startului suport ce se va aplica cu o bidinea. Acesta are rolul de a mari aderenta sapei si de a intari stratul suport. 

Pregatirea sapei: Se toarna pulberea intr-o galeata umpluta in prealabil cu 6-7 litri de apa (se va consulta fisa tehnica). Se foloseste un mixer electric, la viteza redusa, pentru a amesteca pana la obtinerea unei paste omogene.  Compozitia se lasa in galeata pentru aproximativ 10 minute, dupa care se amesteca din nou pentru alte cateva minute. 

Turnarea sapei: Compozitia de sapa se toarna incepand din cel mai inalt colt al incaperii, urmand un model serpuit. Sapa se niveleaza cu o gletiera cu dinti, iar bulele de aer care ar putea ramane in compozitie in urma mixarii se elimina cu ajutorul unei role cu tepi. 

Sapele autonivelante sunt solidare cu stratul suport, motiv pentru care trebuie sa respecte intocmai geometria acestuia. Daca stratul suport este prevazut cu rosturi de dilatatie, este obligatoriu ca delimitarile rosturilor sa se regaseasca si in suprafetele acoperite cu sapa autonivelanta. 

Este recomandat sa citesti cu atentie instructiunile de pe ambalaj, pentru afla detalii utile, precum proportia amestecului, timpul de uscare etc.

Indiferent ca ai nevoie de sapa autonivelanta pentru trafic intens sau sapa autonivelanta simpla, in magazinul nostru vei gasi o oferta variata de sape autonivelante potrivite nevoilor tale, la preturi accesibile.