Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Categorii produse

Prize

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează

Prize Gewiss

1 produse
1 produs
Ordonează
Șterge toate
1 produs
Ordonează

Prizele potrivite nu tin doar de domeniul practic, ci aduc si o componenta estetica locuintei, in functie de unde sunt amplasate si de modelul acestora. Cu totii cunoastem priza simpla, clasica, dar exista multe alte produse din aceasta gama care iti pot aduce avantaje suplimentare.

Prizele duble au o functionalitate sporita, intrucat permit conectarea a inca unui dispozitiv electronic sau a unui prelungitor si sunt ideale pentru spatii in care e necesar sa fie conectate mai multe aparate in acelasi timp. 

Prizele triple prezinta o utilitate si mai mare, fiind foarte practice mai ales in spatiile de birouri, unde lucreaza mai multe persoane in acelasi loc, dar si in spatiile industriale, unde e nevoie de conectarea mai multor aparate simultan. Nu doar atat, dar elimina si riscul suprasolicitarii sistemului electric cu prea multe prelungitoare.

Prizele modulare, realizate in conformitate cu standardul italian, au avantajul ca permit utilizarea mai multor tipuri de aparate. Pentru a le instala, dozele din perete trebuie inlocuite cu unele compatibile.

Nu in ultimul rand, prizele incastrate sunt cele care pot fi integrate in perete sau in obiecte de mobilier, pentru a crea un finisaj mai discret si mai suplu. Spatiile de birouri, salile de conferinta si salile care pot fi inchiriate din regimul hotelier pot beneficia de o astfel de solutie eleganta care imbina aspectul practic cu cel estetic.