Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Regular Phone Icon 47 SECUNDE
Timpul mediu de preluare

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Porti metalice si accesorii

2 produse
2 produse
Ordonează
Șterge toate
2 produse
Ordonează

O poarta de metal cu elemente decorative este o achizitie importanta nu doar pentru securitatea locuintei, dar si pentru aspectul estetic al acesteia. Designul modern al portilor din portofoliul nostru completeaza armonios decorul oricarei curti.

Avem o colectie impresionanta de porti de metal, mai precis din otel, tocmai pentru ca acest material este mai puternic decat fierul pur si are o rezistenta mai crescuta la impact. Unele modele disponibile pe mathaus.ro au multe detalii placute din punct de vedere estetic, cum ar fi elemente sub forma unor tepuse, care sporesc gradul de securitate a locuitei tale.

Tipuri de porti din metal

Cand pornesti in cautarea portilor care sa completeze gardul metalic sau cel zidit, este important sa stii ce categorii de produse poti gasi pe piata si sa alegi in cunostinta de cauza:

  • porti de metal pietonale - au, de regula, o latime de 90 de centimetri si sunt utilizate pentru accesul persoanelor in curte; pot fi amplasate langa portile auto sau la o distanta de unul-doua panouri de gard de acestea;
  • porti de metal auto - acestea sunt duble sau glisante si au, de cele mai multe ori, o latime de 3, 3-5 sau 4 metri latime; sunt utilizate pentru accesul autoturismelor in curte.

De asemenea, este esential sa tii cont de tipul de deschidere:

  • poarta de metal batanta - deschiderea este clasica, in interiorul curtii, si poate fi pe dreapta sau pe stanga;
  • poarta de metal glisanta (culisanta) - acest tip de deschidere cu directia spre dreapta sau spre stanga este, in general, utilizat pentru portile auto; sistemul glisant asigura accesul facil si rapid.

Modele de porti metalice

Designul unei porti trebuie sa se potriveasca stilului de amenajare exterioara a casei si a curtii tale. Astfel, poti sa te orientezi catre doua categorii mari de modele:

  • porti metalice cu bare verticale - designul este unul clasic si permite o vedere frumoasa asupra gradinii si casei tale, in timp ce ofera un grad optim de securitate (vezi modelele cu tepuse); majoritatea barelor sunt verticale, iar cele orizontale au rol de sprijin; forma rotunjita a partii de sus aduce un plus de eleganta, iar modelele drepte inspira simplitate si minimalism;
  • porti metalice cu bare sau panouri orizontale - acest design este unul modern si ofera mai multa intimitate; barele orizontale pot avea inaltimi variate si ocupa o parte mai mare din suprafata portii. 

Avantajele portilor din otel

Portile metalice din portofoliul de produse de pe MatHaus.ro sunt din otel si au numeroase avantaje, dintre care amintim:

  • aspectul portilor din fier forjat, insa rezistenta puternica la impact si la coroziune specifica otelului galvanizat;
  • finisaje lipsite de imperfectiuni, obtinute prin taierea barelor metalice cu laserul;
  • rezistenta buna in timp si usurinta cu care poate fi intretinut materialul;
  • portile din otel sunt ieftine sau, mai bine spus, au un raport calitate-pret avantajos.

Cum sa alegi poarta potrivita pentru bugetul tau?

Atunci cand vrei sa alegi o poarta pentru proprietatea ta, bugetul este adesea un factor decisiv. Pentru inceput, stabileste o suma concreta pe care esti dispus sa o investesti. Apoi, analizeaza nevoile tale specifice. Daca ai nevoie doar de o poarta simpla pentru a-ti delimita proprietatea, poti opta pentru diverse modele ieftine de pe mathaus.ro.

Pe de alta parte, daca ai in vedere si o estetica deosebita sau functionalitati speciale, ajusteaza bugetul corespunzator si vei gasi o gama variata de modele potrivite. Inainte de a lua o decizie finala, compara materialele, stilurile si ofertele disponibile, iar daca ai nevoie de ajutor, specialistii nostri te pot ajuta sa iei cea mai buna decizie in functie de bugetul pe care il ai la dispozitie si de modelele preferate.

Alege sa-ti comanzi online poarta de metal pentru a intregi aspectul curtii tale si beneficiaza de transport specializat oriunde in tara!