Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Categorii produse

Pardoseli

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează
Light Times
Filtrează
Regular Search Icon Light Times

Pardoseli parchet

2 produse
2 produse
Ordonează
Șterge toate
2 produse
Ordonează

O alternativa buna, cu aspect atragator si usor de intretinut pentru vechea dusumea este pardoseala din parchet. La noi gasesti parchet laminat, parchet triplu stratificat sau accesorii pe care le livram oriunde in tara. In plus, iti oferim consiliere telefonica, pentru a-ti raspunde la intrebari legate de clasa de trafic, de cum se monteaza parchetul sau necesarul pentru o suprafata data.

Pardoseala din parchet ofera un aspect elegant incaperii aceasta poate crea senzația de amploare a spațiului și poate fi un element definitoriu de design. În magazinele Mathaus ai la dispoziție modelele variate pentru a pune în aplicare toate ideile de amenajare. Plăcile de pardoseală pot fi comandate online pentru ca tu să te bucuri de schimbare cât mai repede.

Care sunt principalele avantajele ale unei pardoseli din parchet?

Atunci când vrei să realizezi o schimbare pardoseala din casa ta ai la dispoziție alegerea parchetului laminat sau a celui stratificat. Acestea  sunt alegeri tot mai populare pentru pardoseala și reușesc sa indeplineasca chiar și cele mai exigente cerințe ale designerilor de interior. 

Parchetul modern îți oferă o serie de avantaje precum:

  • design cu aspect natural pentru pardoseli;
  • montare rapida si usoara;
  • întreținere care nu necesita efort (cu excepția celui din lemn masiv care trebuie raschetat și lacuit după ce au trecut mai mulți ani; în cazul lemnului masiv avem o pardoseală clasică văzută ca o investiție pe termen lung)
  • gama variată de culori și texturi;
  • confort termic superior plăcilor ceramice;

Ce tipuri de parchet exista?

Decizia corectă atunci când alegem pardoseala va influența ușurința cu care vom decora ulterior spațiul creat. Unul dintre factorii importanți de decizie il reprezintă materialul și structura acesteia.

Parchetul se împarte în trei mari categorii:

  • parchet din lemn masiv - este compus dintr-o singura bucata de lemn masiv; pardoseala din lemn masiv este mai scumpă dar mai rezistentă pe termen lung.
  • parchet laminat - este compus din patru straturi, dintre care cel principal și cel mai gros este realizat din fibre lemnoase de mare densitate; redarea fidelă a lemnului, fie de stejar sau nuc, de culori închise sau deschise, este dată de un strat decor, adică o hartie imprimata;
  • parchet stratificat - este compus din straturi din lemn suprapuse, fie două sau mai multe; 

Cum alegi parchetul potrivit spațiului? 

Atunci când decizi materialul din care va fi realizată pardoseala trebuie să iei în calcul atât materialul cât și rezistența acestuia. Vei dori alegerea unei pardoseli cât mai rezistente și mai puțin predispuse la zgârieturi și deformare.

Selecția materialului va lua în calcul inclusiv plasarea pardoselii. În cazul holurilor și a spațiilor intens folosite este recomandată utilizarea unui parchet durabil, în vreme ce pentru camerele mai puțin uzitate poți opta pentru un parchet cu grad redus de rezistentă.

În ceea ce privește culoarea, experții recomandă folosirea unei nuanțe mai închise. Contrastul dintre pereții deschiși la culoare și plăcile de pardoseala în tonuri închise conferă senzația de amploare iar camera va părea mai mare. Această regulă nu este valabilă și pentru camerele joase, acolo unde este recomandată folosirea unei pardoseli deschise la culoare pentru a crea senzația de înălțime și fluiditate. 

Tipul de parchet ales va dicta dacă ai nevoie de ajutor specializat sau dacă poți să îl instalezi chiar tu. Aceasta decizie va avea un impact considerabil asupra bugetului final.

Dacă iti doresti sa creezi o atmosfera caldă și primitoare la tine acasă cu ajutorul parchetului, poți comanda rapid din magazinul nostru online. În mai puțin de 10 minute ai plasat comanda pe Mathaus.ro, la fel de simplu ca atunci cand iti cumperi online orice alt produs.