Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează Light Truck
Light Times
Filtrează
Brand
Regular Search Icon Light Times
  • Regular Check
    10 (1)
  • Regular Check
    8 (1)
  • Regular Check
    9 (1)

Manusi de protectie NERI

3 produse
Light Truck
3 produse
Ordonează Light Truck
Șterge toate
3 produse
Ordonează Light Truck

Protejeaza-ti mainile cu o pereche de manusi de lucru de pe MatHaus.ro! Avem o oferta bogata de produse ideale pentru diverse aplicatii: sudura, constructiile, tamplaria sau gradinaritul. Daca nu stii ce manusi se potrivesc proiectului tau, suna-ne si te ajutam sa le alegi!

Protectia mainilor este esentiala pentru oricine desfasoara activitati care implica risc de taieturi, abraziune, intepare, contactul pielii cu diferite chimicale sau temperaturi ridicate. Daca manipulezi materiale sau unelte, este bine sa porti manusi de protectie pentru a evita ranile si taieturile. Pe piata, exista diverse tipuri de manusi de protectie pentru sudori, constructori, gradinari si tamplari.

In functie de domeniul in care vor fi utilizate, manusile pot fi realizate din materiale naturale, precum bumbacul si pielea, sau din cauciucuri ori fibre sintetice, pentru o protectie crescuta la abraziune, perforatie si alti factori de risc.

Manusile de protectie trebuie alese astfel incat sa nu impiedice, ci sa contribuie la buna desfasurare a sarcinii. Daca lucrezi cu suprafete uleioase sau ude, opteaza pentru manusi texturate pentru o aderenta mai buna.

In magazinul online MatHaus poti alege dintre numeroase modele de manusi de protectie cu un raport bun calitate-pret! Comanda manusi pentru sudori, manusi pentru gradinarit, manusi tricotate, manusi din bumbac, manusi din PVC, ori manusi din piele de bovina si primesti produsele la orice adresa din Romania!