Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Categorii produse

Vase WC, bideuri si urinale

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează Light Truck
Light Times
Filtrează
Regular Search Icon Light Times
 • Regular Check
  26.5 (2)
 • Regular Check
  29 (1)
 • Regular Check
  36 (1)
 • Regular Check
  42 (1)
 • Regular Check
  52.5 (2)
 • Regular Check
  54 (1)
 • Regular Check
  54.5 (2)
 • Regular Check
  55.7 (1)
 • Regular Check
  57 (1)
 • Regular Check
  62 (5)
 • Regular Check
  69 (2)
 • Regular Check
  695 (1)

Vase WC si Bideuri Menuet-Turkuaz

2 produse
Light Truck
2 produse
Ordonează Light Truck
Șterge toate
2 produse
Ordonează Light Truck

Dacă ești în curs de amenajare a băii, pe Mathaus.ro găsești modele de vase wc și bideuri. Ți-am pregătit o gamă variată de vase de toaletă de calitate, de la producători renumiți din domeniu. Dacă nu știi ce model să alegi pentru baia ta, echipa noastră îți oferă consiliere prin telefon, pentru siguranța alegerilor tale. Poți plăti prin numerar la primirea produselor, online cu cardul sau prin transfer bancar. Plasează acum o comandă și îți trimitem produsele în siguranță, oriunde în țară!

Baia nu este o simplă încăpere din casa ta, ci ocupă un rol major, ea fiind locul unde te pregătești pentru a începe o nouă zi sau te relaxezi cu o baie caldă, după o zi obositoare la muncă. Felul în care o amenajezi are un impact important asupra ta și a felului în care te simți în ea. Aranjează-ți baia în stilul dorit de tine, fie că este vorba de baia matrimonială, baia pentru copii sau o baie de servici. În magazinul nostru online găsești modele diverse de vase de WC cu bideuri, pentru o baie completă și practică.

Alegerea unui vas de toaletă nu este întotdeauna atât de simplă, deoarece pe lângă rolul practic și evident pe care îl are, aceasta depinde de mulți factori ce trebuie luați în considerare. 

În primul rând, măsoară cu exactitate baia și stabilește locul fiecărui obiect sanitar ce va fi așezat acolo. În funcție de mărimea băii tale, vei alege și dimensiunea vasului de WC, a bideului sau a setului de WC.

Atunci când baia ta are niște dimensiuni mai mari, variantele sunt nenumărate. O achiziție în plus îl reprezintă bideul, care nu este neapărat o necesitate, dar este foarte apreciat datorită rolului lui practic de menținere a igienei, într-un mod simplu și eficient. Acesta este din ce în ce mai prezent în băile oamenilor, devenind tot mai popular, datorită utilizării lui rapide.

După ce ai stabilit locul unde vor fi amplasate, trebuie să te hotărăști asupra modelului. Acesta trebuie să se integreze cu designul ales în restul băii, pentru a avea un stil unitar. Forma, materialul din care este fabricat WC-ul cu bideu, dar și culoarea depind de atmosfera acestei încăperi, dar nu în ultimul rând și de bugetul alocat acestei achiziții.

Pe Mathaus.ro poți găsi vase WC rotunde, ovale sau pătrate. Dacă, de exemplu restul obiectelor sanitare din baie au forme pătrate sau dreptunghiulare (lavoarul, cabina de duș, cada), atunci și vasul de WC va fi tot pătrat, pentru a păstra designul deja implementat. 

Un alt criteriu de selecție a bideurilor și a vaselor de toaletă este tipul de montaj. Poți alege între un WC suspendat și un WC pe pardoseală, fiecare dintre acestea având avantajele lui. Dacă alegi un bideu sau un WC suspendat, poți curăța mult mai ușor zona în care acesta este montat și, în plus, acestea se potrivesc perfect în băile de mici dimensiuni. Un WC montat pe pardoseală suportă o greutate mai mare și oferă o stabilitate foarte bună.

Dacă ai optat pentru un stil al băii modern și minimalist, atunci poți alege seturi WC cu rezervor încastrat în perete, iar dacă spațiul nu îți permite, optează pentru un WC cu rezervor la înălțime. Pe lângă tipul de rezervor, poți alege un WC cu bideu și în funcție de tipul de evacuare. Așadar, ascultă sfaturile specialistului și în funcție de recomandările acestuia, achiziționează un WC cu evacuare în pardoseală sau în perete.

Indiferent de modelul ales, asigură-te că acesta este pe placul tău și îți oferă toate funcțiile de care tu ai nevoie. Este important să te simți în largul tău și alegerile să fie făcute în funcție de necesitățile tale și ale familiei tale.

În oferta MatHaus.ro ai la dispoziție bideuri și vase de WC cu evacuare în pardoseală sau în perete, WC suspendat sau pe pardoseală, WC cu rezervor încastrat sau la înălțime, pentru a alege exact ceea ce ți se potrivește mai bine.