Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Regular Phone Icon 2 MINUTE
Timpul mediu de preluare

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Categorii produse

Unelte de gradina

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează
Light Times
Filtrează
Brand
Regular Search Icon Light Times

Unelte de gradina Raider

3 produse
3 produse
Ordonează
Șterge toate
3 produse
Ordonează

Munca unui grădinar nu se termină niciodată. Indiferent că ai grijă de flori, copaci sau răsaduri de legume, că ai doar un gazon de menținut sau că vrei să întreții curtea în orice anotimp, uneltele de grădină sunt indispensabile. 

La MatHaus vei găsi întreaga gamă de unelte de care ai nevoie pentru a săpa, planta, curăța, mătura, nivela, strânge resturile vegetale și îndepărta zăpada de pe aleea de acces în garaj. 

Lopeți pentru orice tip de lucrări

Descoperă gama noastră variată de lopeți, adecvate pentru orice tip de lucrări de săpat și manipulare a solului, zăpezii, nisipului sau cerealelor. Disponibile în diferite modele și configurații, acestea sunt concepute pentru a-ți ușura și eficientiza munca. Poți alege între lopeți cu lame:

 • rotunde,
 • semirotunde,
 • tip C (drepte),
 • ascuțite,

în funcție de preferințele și necesitățile tale specifice. 

Lamele acestor lopeți de calitate sunt fabricate din materiale durabile, precum oțelul, oțelul călit ori inoxidabil, aliajele rezistente de aluminiu sau propilena durificată. Cozile sunt realizate din lemn, metal, plastic sau fibră de sticlă, oferind durabilitate și rezistență în timpul utilizării.

Avem lopeți disponibile într-o gamă variată de dimensiuni: 

 • 19x29x80 cm
 • 20x31x120 cm 
 • 23x27x150 cm
 • 23x30x130 cm
 • 24x30x130 cm
 • 40x42x150 cm
 • 54x37x130 cm
 • 68.5x21x100 cm

Alege lopata adecvată pentru înălțimea ta, care să-ți asigure o postură confortabilă și eficientă în timpul lucrului. Lungimea cozii trebuie să-ți permită să lucrezi fără a te apleca prea mult în față. 

Pentru îndepărtarea eficientă a zăpezii, îți recomandăm lopeți speciale, inclusiv împingătoare de zăpadă concepute pentru a face față chiar și omătului înghețat. Păstrează în portbagaj o lopată auto ușoară și solidă pentru zăpadă, cu dimensiuni compacte.

Pentru soluri tari sau lucrări de bordurat, îți recomandăm lopeți cu lamă dreaptă, bine ascuțită, și cu cozi din oțel, pentru mai multă rezistență. 

Oferim opțiunea achiziționării separate a cupelor și mânerelor, astfel încât să poți alege exact componentele de care ai nevoie pentru a-ți configura lopata potrivită. 

Alte unelte de grădină la MatHaus

Pentru curățatul gazonului ori grădinii poți folosi greble flexibile sau fixe din magazinul nostru. Ține cont că cele fixe pot fi utilizate pentru o mulțime de alte lucrări gospodărești. 

Vrei să sapi pentru a planta răsaduri de legume sau semințe? Optează pentru o sapă tip V, cu vârf ascuțit. Pentru prășit, alege o sapă semirotundă cu lama din oțel carbon, durabilă și eficientă. 

Ai lemne de tăiat, vrei să cureți copacii sau îți place să construiești diverse obiecte din lemn? Explorează gama noastră de topoare cu mâner ergonomic, din lemn rezistent la intemperii, și cap din oțel tratat. 

Pentru proiectele care implică demolări, spargerea pietrelor, sau pur și simplu pentru a săpa în pământuri tari și uscate, vei avea nevoie de târnăcoape ușoare, cu lama dură din oțel și coadă din fibră de sticlă sau lemn. 

Iată și alte unelte de grădină disponibile în magazinul nostru online: furci, coase, seceri, securi, fierăstraie, foarfeci, cuțite, plantatoare. 

Acordă atenție procesului de alegere a uneltelor tale de grădină. Le vei manevra direct, așa că trebuie să le poți folosi într-un mod confortabil. Înălțimea, forța și dexteritatea joacă un rol important în selecția uneltelor potrivite. De exemplu, o persoană înaltă și puternică va putea manevra cu ușurință lopeți cu lame mari și cozi lungi, însă dacă ai o statură mică, vei prefera unele mai ușoare și manevrabile, care să nu solicite prea mult efort.